360 GRADERS PROVKÖRNING - MINI ELECTRIC (April 2020)

Av Bavaria Sverige Bil AB
Följ med Emma, säljare på Bavaria i Solna, på en virtuell provkörning i nya MINI Electric. Genom filmning med 360-graderskamera har du möjlighet att panorera runt i bilens interiör samtidigt som Emma berättar om nya modellen, laddning, förmånsvärden och mycket mer. Häng med!

Om du i dagsläget inte vill eller kan komma till någon av våra bilhallar för en provkörning, häng då istället med på en virtuell åktur. Se när Emma och Fredrik är ute och testar nya MINI Cooper SE, även kallad MINI Electric, i en 360 VR-film.

I filmen får du följa med på en digital åktur för att sedan själv panorera runt i bilens interiör, både i framsäte och baksäte. Emma går även igenom frågor som rör bilens teknik, priser, förmånsvärde samt en hel del annat intressant.

Självklart är du, som vanligt, välkommen att besöka oss i Solna för en provkörning. Med konceptet MINI TO YOU kan du också boka en provkörning hemma hos dig. Läs mer här.

NEDAN KAN DU SE ALLA VÅRA  DIGITALAPROVKÖRNINGSFILMER.

<p>Följ med med Emma Ekblad, säljare MINI i Solna, och lyssna på när hon berättar om helt nya MINI Electric.</p>
<p><span>Följ med Malin Segercrantz, säljare BMW i Solna, och lyssna på när hon berättar om BMW 330e Plug-In Hybrid.&nbsp;</span></p>
<p><span>Följ med Andreas Åsberg, säljare BMW i Danderyd, och lyssna på när han berättar om helt nya BMW X3 Plug-In Hybrid.&nbsp;</span></p>

Artiklar i samma kategori