360 GRADERS PROVKÖRNING - BMW 330e PLUG-IN HYBRID (April 2020)

Av Bavaria Sverige Bil AB
Följ med Malin, säljare på Bavaria i Solna, på en virtuell provkörning i BMW 330e Plug-in Hybrid. Genom filmning med 360-graderskamera har du möjlighet att panorera runt i bilens interiör samtidigt som Malin berättar om modellen, laddning, förmånsvärden och mycket mer. Häng med!

Om du i dagsläget inte vill eller kan komma till någon av våra bilhallar för en provkörning, häng då istället med på en virtuell åktur. Se när Malin och Fredrik är ute och testar BMW 330e Plug-in Hybrid i en 360 VR-film.

I filmen får du följa med på en digital åktur för att sedan själv panorera runt i bilens interiör, både i framsäte och baksäte. Malin går även igenom frågor som rör bilens teknik, priser, förmånsvärde samt en hel del annat intressant.

Självklart är du, som vanligt, välkommen att besöka oss för en provkörning. 

NEDAN KAN DU SE ALLA VÅRA DIGITALA PROVKÖRNINGSFILMER.

<p><span>Följ med Malin Segercrantz, säljare BMW i Solna, och lyssna på när hon berättar om BMW 330e Plug-In Hybrid.&nbsp;</span></p>
<p><span>Följ med Andreas Åsberg, säljare BMW i Danderyd, och lyssna på när han berättar om helt nya BMW X3 Plug-In Hybrid.&nbsp;</span></p>
<p>Följ med med Emma Ekblad, säljare MINI i Solna, och lyssna på när hon berättar om helt nya MINI Electric.</p>

Artiklar i samma kategori