8 AV 10 VÄLJER PRIVATLEASING - HÄR ÄR ALLA FÖRDELARNA

Av Bavaria Sverige Bil AB
Nästan 8 av 10 privatkunder hos Bavaria väljer numera privatleasing för att finansiera en ny BMW. För MINI är samma siffror 7 av 10. - Allt fler upptäcker att privatleasing är enkelt och bekvämt – och du behöver inte betala ett öre i kontantinsats, säger Stefan Lind, Bavarias försäljningschef för nya bilar i Kista.

Fler väljer att leasa laddhybrid

Sedan privatleasing lanserades som ett finansieringsalternativ, har det bara vuxit i popularitet. BMW 118i var tidigare den absolut mest populära modellen att leasa hos Bavaria – numera väljer allt fler att leasa laddhybrid eller elbil istället. Intresset för laddhybrider har vuxit enormt.

- Den som räknar på totalkostnaden upptäcker snabbt att en laddbar modell är ett attraktivt alternativ. Visserligen kan den ha en något högre månadskostnad, men det tjänar föraren igen på att driftskostnaden blir så låg. Dessutom är det allt fler som prioriterar att få köra utsläppsfritt, säger Stefan Lind.

Många laddbara modeller 

Både BMW och MINI har lanserat en mängd nya laddbara modeller de senaste åren – och fler är på gång. Redan nu går det exempelvis att beställa BMW iX3, den första suven med ren eldrift, och i höst lanseras BMW i4 som blir den första Grand Coupén som är helt elektrisk.

- Rena elbilar lär bli ännu mer populära efter 1 april då miljöbonusen höjs med 10 000 kronor till 70 000 kronor. Det gör att totalkostnaden för en elbil minskar ytterligare samtidigt som det öppnas allt fler laddstationer efter våra vägar vilket gör det ännu enklare att köra en elbil, säger Stefan Lind.

LÄS MER! Nya bilskatten 2021

Privatleasing av laddhybrid med flera fördelar

Stefan kan räkna upp en rad fördelar med att välja att leasa laddhybrid.

 • Smidigt och bekymmersfritt
  Få fri service under hela leasingperioden (max 36 månader eller 4 000 mil). De kostnader som tillkommer är försäkring och drift, och du behöver inte tänka på bilens eventuella värdeminskning.
 • Ny bil – alltid!
  Du kör alltid en fabriksny bil. När det är dags att byta gör du det till en annan, helt ny bil med en kalkylrevidering utifrån ditt nya val.
 • Smidigare än billån
  När du vill leasa laddhybrid från BMW eller MINI blir den totala kostnaden ofta billigare än när du tar ett billån. Det finns dessutom inga krav på att binda några kontanta medel, vilket du enligt lag behöver göra (minst 20 procent) om du ska ta ett billån.
 • Välj fritt!
  Hos oss finns det inga begränsningar vid privatleasing av laddhybrid. Du kan välja fritt bland alla våra olika modeller och tillägg. En del modeller är extra populära tack vare sin attraktiva kostnadskalkyl.

Privatleasing laddhybrid - populära modeller

På Bavaria har vi flera modeller för privatleasing av laddhybrid. Dessa är våra mest populära.

BMW

 • 330e Touring, Connected & Model Sport
 • 330e Touring, Connected & Model Sport ink metallic
 • 330e xDrive Touring, Connected & Model Sport
 • 330e xDrive Touring, Connected & Model Sport ink metallic
 • X1 xDrive 25e, Connected & Model Sport
 • X1 xDrive 25e, Connected & Model Sport ink metallic
 • X2 xDrive 25e, Connected
 • X2 xDrive 25e, Connected ink metallic

Artiklar i samma kategori