BAVARIA BMW FLAGSHIP STORE HAR NU ÖPPNAT I KISTA

Av Bavaria Sverige Bil AB
Den 5 oktober öppnade Bavaria sin nya Flagship Store för BMW vid Kymlingelänken i Kista utanför Stockholm. Det här är en av Sveriges största och mest moderna BMW-anläggningar med exponering av ett 30-tal nya modeller och fler än 120 begagnade bilar.

Optimalt läge

Bavaria BMW Flagship Store vid Kymlingelänken i Kista har nyligen totalrenoverats och dessutom utökats med ett våningsplan. Här finns nu ett nytt och toppmodernt BMW fullservicecenter på 8 000 kvadratmeter, med försäljning av både nya och begagnade bilar samt serviceverkstad och däckhotell.

- Läget är optimalt. Tack vare närheten till både E4 och E18 ökar vi tillgängligheten för kunderna samtidigt som vi blir en del av Kistaområdet med alla dess företag. Dessutom får vi jättefina parkeringsmöjligheter för alla som besöker oss med bil, säger Stefan Lind.

Ett showroom med något för alla

Oavsett vilken typ av bil du är ute efter, kommer finns det en BMW för dig och dina behov. Totalt finns det plats för ett 30-tal nya BMW-modeller och över 120 begagnade bilar.

- Vårt showroom är fantastiskt. Här finns plats för nästan allt; våra klassiska modeller, där många nu kommer som laddhybrid, våra elbilar, vår M-serie samt våra lyxiga bilar som exempelvis BMW 745Le xDrive. Det här blir verkligen ett ställe för alla som gillar att upptäcka nya bilar och jämföra olika modeller.

Lysande exponering för BMW i Kista

De nya BMW-modellerna kommer även att synas utåt. Åtta bilar placeras i anläggningens stora skyltfönster, precis intill Kymlingelänken.

- Det här kan vara Stockholms häftigaste reklamplats. Jag ser fram emot att se hur vår exponering lyser upp höstmörkret. Vår förhoppning är att många blir nyfikna på vår anläggning och gör ett första besök, säger Stefan Lind.

Utvecklad servicelogistik

I serviceverkstaden på vår Flagship Store för BMW finns 16 platser för mekaniker. Detta är en viktig del i vår satsning, inte minst för att logistiken kring servicebesök har utvecklats i alla delar.

Snabbare serviceinläming med online-incheckning

Det finns inte bara gott om lugna och trevliga platser där det går att sitta och jobba under tiden som bilen genomgår service, det utvecklas just nu tjänster för en snabbare inlämning av bil.

- Nästa steg är att vi även kommer att erbjuda kunderna online-incheckning till verkstaden. Precis som att du på en snabbmatsrestaurang beställer din mat, kan du här checka in din bil vid ditt besök på en skärm och sedan bara lämna och hämta din bilnyckel. Vi är inte riktigt där än, men utvecklingen av tjänsten pågår för fullt.

Artiklar i samma kategori