BMW 8-SERIE CABRIOLET

Av Bavaria Sverige Bil AB
En cabriolet som kombinerar elegans och sportighet.

BMW 8-serie Cabriolet beskrivs bäst som lyxig sportighet med en design som andas elegans, självsäkerhet och fulländad estetik. I samspelet mellan noga utvalda material, största hantverksskicklighet och den alltigenom självsäkra designen skapas en oförglömlig upplevelse av sportig och känsloladdad sinnlighet. Dessutom är denna känsloladdade cabriolet en fullfjädrad sportbil, späckad med den senaste tekniken som ger hänförande dynamik och fantastiska köregenskaper – för dig med riktigt hög ambitionsnivå och längtan efter den ultimata körglädjen.

Även om 8-serien är väldigt välutrustad redan i sitt grundutförande finns det möjlighet att skräddarsy och individualisera bilen ytterligare, såväl avseende exteriören som interiören. Som exempel på extrautrustning finns BMW Laserlight som i helljusläge lyser upp hela 600 meter, mer än dubbelt så långt som vanliga strålkastare. För ljud i världsklass erbjuds Bowers & Wilkins Diamond Surround System med tre diamantdiskanter och en effekt på 1 125 watt. Med hela 12 optimalt placerade högtalare uppnås ett ett ljud i studiokvalitet. Det är bara några av alla de tillval som finns för att förhöja känslan både på utsidan och insidan av bilen.    

BMW 8-serien Cabriolet kommer i två motoralternativ; M850i xDrive med en effekt på 530 hk, och acceleration på 0 - 100 km/h på 3,9 sekunder, och BMW 840d xDrive Cabriolet med en effekt på 320 hk som når 0 - 100 km/h på 5,2 sekunder.  

Bilen lanseras på Bavaria i mars 2019.

Artiklar i samma kategori