BMW X7

Av Bavaria Sverige Bil AB
Nya BMW X7. Gör dig redo att möta storslagen elegans i BMW:s största bil någonsin. Lansering i maj 2019.

"Med nya BMW X7 har X-familjen inte bara fått en ny toppmodell, utan även en ny definition av progressiv lyx för hela bilmärket BMW."

Jozef Kabaň, designansvarig för BMW

Nya BMW X7 är den eleganta symbiosen av stark närvaro och personlighet. Trots sin storlek och kraftfulla yttre ger det minimalistiska formspråket och den kraftfulla designen ett lätt och smidigt intryck. I kombination med interiörens generösa kupéutrymme och det innovativa samspelet mellan exklusivitet och funktionalitet uppstår en otrolig komfort som sträcker sig hela vägen till tredje sätesraden – och tillbaka.

BMW X7 är full av innovationer och smarta tekniska lösningar för en fantastisk körupplevelse. Funktioner som perfekt uppkoppling och digitala tjänster för att förhöja och förenkla. Allt från att enkelt och smidigt kunna låsa upp dörren med BMW Digital Key på telefonen till att styra bilens funktioner på ett modernt och intuitivt sätt när du kör – lägg sedan till Driving Assistant, Parking Assistant och backningsassistenten ovanpå det. Du får en bil som med alla hjälpfunktioner, assistanssystem och innovativa BMW Personal CoPilot gör att varje resa präglas av dina egna önskemål och av maximal komfort. 

Accelera dina känslor. BMW X7 M50d utstrålar ren kraft och suveränitet. Den kaxiga exteriören i kombination med den kraftfulla motorn utgör en adrenalinladdad kombination som får pulsen hos motorsportfantaster att slå hårdare. Elegant och kraftfull – i både form och funktion.

Nya BMW X7 lanseras på Bavaria i maj 2019. 

 

 

Artiklar i samma kategori