NYTT KONCEPT: NU KAN DU FÖLJA MED PÅ EN DIGITAL ÅKTUR

Av Bavaria Sverige Bil AB
Är du sugen på att testa en ny BMW eller MINI, men har svårt att boka in en provkörning? Lugn, nu kan du följa med på en digital åktur istället. – Vi vill att så många som möjligt ska få uppleva den härliga känslan av att åka i någon av våra nya modeller, säger Peter Sjöström, marknadschef på Bavaria.

Under våren väcks ofta lusten att byta bil. Men i dessa tider är det vissa som inte kan, eller får, ta sig till en bilanläggning för att testa en ny modell.

Därför lanserar Bavaria nu ett nytt koncept – digitala provkörningar.

Tre av Bavarias populäraste modeller – BMW X3 Plug-in Hybrid, BMW 330e Plug-in Hybrid och Mini Electric – presenteras i 360-gradersfilmer. 

”Kan bli populärt koncept”

I filmerna får tittaren följa med på en åktur för att sedan själv panorera runt i bilens interiör, både i framsäte och baksäte. Bavaria går även igenom frågor som rör bilarnas teknik, priser, förmånsvärde samt en hel del annat.

–        Det här motsvarar ju inte fullt ut känslan av att själv sitta i en bil och provköra den, men det ger ändå en tydlig bild av vad modellerna har att erbjuda. Vi tror och hoppas på att det här konceptet blir ett populärt komplement till vår övriga information och kommunikation kring bilarna, säger Peter Sjöström, marknadschef på Bavaria.

• Kan det komma fler filmer?

–        Märker vi att det blir en stor efterfrågan kan det absolut bli fler filmer. Men vi börjar med tre av våra populäraste modeller, sedan får kundintresset avgöra.

Det krävs inte någon speciell teknik för att ta del av filmerna. De kan ses på valfri plattform.

Artiklar i samma kategori