BAVARIA UTSEDDA TILL EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER 2023

Av Bavaria Sverige Bil AB
Publicerad MARS 2023
Bavaria utses för andra året i rad till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och placerar sig på femtonde plats i kategorin stora organisationer med 250+ medarbetare. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Bavaria utses för andra året i rad till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och placerar sig på femtonde plats i kategorin stora organisationer med 250+ medarbetare. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Sveriges Bästa Arbetsplatser™ bygger på en grundlig genomgång av företagskulturen där organisationen bedöms utifrån medarbetarnas upplevelse av arbetsplatskulturen och företagets insatser för att skapa en riktigt bra arbetsplats.

Ända sedan Bavaria grundades har BMW-återförsäljaren haft ett stort fokus på att bygga en stark kultur baserad på tydliga kärnvärden. I dag har den svenska delen av verksamheten ca 300 medarbetare som jobbar för att skapa det bästa alternativet för kvalitetsmedvetna och bilintresserade kunder. För att lyckas är Bavaria beroende av kompetenta, engagerade och intresserade medarbetare som vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling, oavsett roll. Företaget har mätt engagemang och medarbetarnöjdhet under många år. I den senaste undersökningen valde 99% av alla medarbetare i Bavaria Sverige att svara på enkäten och 87% procent av medarbetarna svarade att "Jag är stolt över att berätta för andra var jag arbetar".

- Jag är mycket tacksam och glad över att återigen vara rankad bland Sveriges bästa arbetsplatser, men mest av allt är jag stolt över våra duktiga medarbetare vars hårda arbete och fina insatser har lett till dessa resultat. På Bavaria vet vi att det är kulturen som driver framgången. Det är den som skiljer oss från våra konkurrenter och gör oss ledande. Att ha blivit rankade som ett av de bästa företagen är ett fint kvitto och bevis på att vår Next Level-kultur är stark och att det finns en hög grad av tillit. Det är ett erkännande av vårt engagemang för att ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas professionellt och personligen, säger Johan Frisk, VD på Bavaria Sverige.

Bavaria har en hög grad av tillväxt och har genomgått stora förändringar men har alltid arbetat kontinuerligt med den starka ”Next Level”-kulturen. Den goda arbetsmiljön är antagligen den viktigaste framgångsfaktorn för företaget.

- Efter en noggrann granskning av Bavarias resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse Bavaria till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023. Bavaria Sverige är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Jeanette Bergvall, vd Great Place to Work®.

Artiklar i samma kategori