Läs mer om MINI Edition 2022

MINI EDITION 2022 - "DET HÄR ÄR NÅGOT EXTRA!"

Av Bavaria Sverige Bil AB
Publicerad mars 2022
Se hit alla MINI-älskare! Nu lanseras MINI Edition 2022, specialversioner av de viktigaste modellerna. – Det här ger en sån wow-känsla! Det här är verkligen något extra och så typiskt MINI, säger Emma Ekblad, säljare på MINI Flagship Store i Danderyd.

MINI är känt för att regelbundet släppa specialtillverkade upplagor av sina mest populära modeller. Med MINI Edition 2022 höjs ribban för vad uttrycksfull design, premiumkvalitet och individuell stil kan innebära.

På den svenska marknaden erbjuds nu, och några månader framåt, Resolute Edition för helelektriska MINI Cooper SE samt Untamed Edition för plug-in hybriden MINI Cooper SE Countryman ALL4.

Emma Ekblad är imponerad av det ikoniska bilmärkets förmåga att ständigt lyckas förnya sitt uttryckssätt.

- MINI känner verkligen sina kunder, och vet att de uppskattar något som sticker ut och väcker uppmärksamhet. Många av kunderna är själva kreatörer och de vill gärna ha det som känns personligt och är extra kul, konstaterar Emma och avslöjar samtidigt ett par av sina egna favoriter i nya modellerna:

- Själv älskar jag exempelvis många av de nya specialfärgerna som finns att välja på samt specialfälgarna som är extremt häftiga. Och ta bara den gröna läderklädseln till Countryman i Untamed Edition – den är så cool. Och äntligen kan man nu även få signaturfärgen Rebel Green på MINI Electric.

Unika egenskaper

De nya edition-modellerna ”Resolute” och Untamed” kännetecknas båda av unika egenskaper och karaktär, där design och tillbehör är exklusivt framtagna för att förstärka kvaliteterna hos respektive modell.

The MINI Resolute Edition:

MINI Cooper SE kombinerar den klassiska originalstilen i MINI 3-dörrar med elektrisk körglädje. Med Resolute Edition förstärks de egenskaperna som kännetecknar denna modell, med moderna och högkvalitativa inslag.

De exklusiva designfunktionerna bildar ett skräddarsytt paket av premiumkänsla i både interiör och exteriör, och gifter sig väl med MINI:s tydliga och rena designspråk.

- Den här modellen passar alla som gillar den klassiska MINI 3-dörrars och vill köra elektriskt. Det här är en utmärkt kompakt gedigen småbil som tar dig från A till B med stor körglädje, konstaterar Emma Ekblad.

Läs mer här om MINI Resolute Edition.

MINI Untamed Edition:

MINI Countryman har etablerat sig som en särskilt stilren allroundbil. Editions-modellens exklusiva design och produktegenskaper framhäver det robusta utseendet och dess terrängpotential, och uppmuntrar föraren att ge sig ut i naturen och utforska nya vägar och leder.

- MINI Untamed Edition är för alla som vill ha en något större bil som sticker ut på vägarna och fångar andras uppmärksamhet. MINI Countryman är en kaxig liten SUV som har allt du söker i en bil, säger Emma Eblad.

Läs mer här om MINI Untamed Edition.

Begränsad period

Priset för Edition-modellerna börjar från 435 000 kr för MINI Cooper SE Resolute Edition och 497 200 kronor för MINI Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition. Edition-versionerna går att beställa redan nu med samma leveranstid som övriga modeller.

- Jag vill hälsa alla som funderar på att köpa en Edition-modell att skynda sig, de går bara att beställa under en tidsbegränsad period. Jag och mina kollegor på MINI Flagship Store i Danderyd hjälper er gärna med ert nästa bilköp, säger Emma Ekblad.

Artiklar i samma kategori