MINI GENTLEMAN EDITION

Av Bavaria Sverige Bil AB
Sedan hösten 2019 har Bavaria ett exklusivt samarbete med Gentlemanulen, en svensk och snabbväxande mobilbaserad stilplattform för män. Fokus ligger på den version av MINI Clubman som Per och Andreas skräddarsytt - "MINI Gentleman Edition".

Per Nilsson och Andreas Weinås är männen bakom Gentlemanulen. Per var bl.a. med och startade modemagasinet King har gett ut flera böcker och Andreas är en erkänd krönikör. De inspirerar och informerar i sin podcast "Gentlemanualen" som utkommer varje torsdag och dagligen via sina instagramkonton.

Kärnan i samarbetet är den MINI Clubman som Per och Andreas har specat tillsammans med Bavaria.

– Både Andreas och jag har flera års erfarenhet av måttsydda kläder med allt vad det innebär i fråga om anpassning och estetiska valmöjligheter, så när vi fick erbjudandet om att ta fram en helt egen version av MINI Clubman så tvekade vi inte en sekund. Vi är oerhört nöjda med resultatet och med alla detaljer som inte minst lack, klädsel, lister och fälgar säger Per Nilsson, ena halvan av Gentlemanualen.

Denna speciellt framtagna MINI Clubman finns i MINI:s showroom på Bavaria i Solna och kommer att få benämningen ”MINI Gentleman Edition”.

– MINI är ett urbant livstilsvarumärke som ger möjligheter att individualisera bilen efter ens personlighet eller företagsprofil. Med sitt ikoniska och karaktäristiska formspråk och en oändlighet av valmöjligheter känns samarbetet med Gentlemanualen väldigt naturligt och intressant. Vi hoppas att MINI Gentleman Edition” ska skapa ett än större intresse och förståelse för hur kan man kan bygga sin egen personliga MINI säger Jonas Lindhé, försäljningschef på MINI i Bavaria Danderyd.

Artiklar i samma kategori