MINI TO YOU: PROVKÖR EN VALFRI MINI – HEMIFRÅN

Av Bavaria Sverige Bil AB
Nu kan du provköra en valfri MINI – hemifrån. Bavaria i Stockholm lanserar ett nytt koncept för alla som inte har möjlighet att ta sig till företagets anläggningar. – Vi vill att alla ska upptäcka hur fantastiskt roligt det är att köra en MINI. Därför är det viktigt för oss att nu hitta nya sätt att erbjuda provkörningar, säger Jonas Lindhé, försäljningschef för MINI på Bavaria i Solna.

Under våren ökar ofta lusten att testa en ny bil. Men på grund av coronaoron är det många som inte kan eller vill vistas i publika miljöer.

Därför lanserar Bavaria ett nytt erbjudande – MINI TO YOU. Istället för att du åker till bilen, kommer bilen till dig.

Erbjudandet riktas till alla som bor inom två mils radie från Bavarias anläggning i Solna.

–        Vi har full snurr på vår försäljning men ser samtidigt att andelen besök i vår anläggning minskat. Vi vill att alla våra kunder ska få chans att provköra våra bilar innan de köper, och därför lanserar vi det här erbjudandet nu, berättar Jonas Lindhé.

Så här går det till
Konceptet är enkelt. Kontakta en valfri säljare av MINI i Solna via mejl eller telefon. Du hittar kontaktuppgifter här nedan.

Ni kommer överens om en tid då säljaren åker hem till dig, eller till ditt jobb, med den utvalda bilen.

Där kan du i lugn och ro provköra bilen och ställa frågor till säljaren. Några övriga förpliktelser finns inte. 

”Vi vidtar alla försiktighetsåtgärder”
Bilen kommer före och efter alla provkörningar att desinficeras på ytor som ratt, växelspak, handtag, bilbälte med mera. Om säljaren eller den som vill testa bilen uppvisar minsta symtom till sjukdom ställs provkörningen in.

–        Vi vidtar alla extra försiktighetsåtgärder i samband med provkörningarna så att ingen ska behöva känna oro, säger Jonas Lindhé.

Är det här ett tillfälligt eller permanent erbjudande?
–        Nu testar vi det här konceptet så får utfallet avgöra om det blir en förlängning eller inte. Jag är dock övertygad om att det här kommer att vara uppskattat av våra kunder, säger Jonas Lindhé.

Vilken modell skulle du själv rekommendera att man passar på att prova?
–        MINI Cooper SE, vår första helt elektriska modell. Den har en fantastisk väghållning och tar körglädjen i en MINI till ytterligare en nivå.

Någon mer?
–        En MINI Cabrio är ju också ett härligt val nu när det är vår och solen börjar värma. 

KONTAKA SÄLJARE FÖR ATT BOKA PROVKÖRNING.

Anton Wenngren

Säljare MINI
08-735 39 01

 

Emma Ekblad

Säljare MINI
08-588 937 96

Johan Helgesson

Säljare MINI
08-735 39 18

Artiklar i samma kategori