Bilköp & nyheter

SNART PREMIÄR FÖR MINI FLAGSHIP STORE I DANDERYD

Av Bavaria Sverige Bil AB
Den 2 november är det äntligen premiär för MINI Flagship Store i Danderyd. Den 2 700 kvadratmeter stora anläggningen ligger i norra Stockholms största bilhandelområde, vägg i vägg med Bavarias befintliga anläggning för BMW. – Vi är både glada och stolta över att MINI nu får sin första, egna anläggning. MINI har haft stora försäljningsframgångar de senaste åren och är nu redo att stå på egna ben, säger Jonas Lindhé, Brand Manager för MINI i Bavaria.

En toppmodern fullserviceanläggning

MINI Flagship Store blir en fullserviceanläggning på 2 700 kvadratmeter med försäljning av både nya och begagnade bilar, samt med en toppmodern verkstad.

Hela anläggningen ska kännas genuin, nordisk och premium. Materialvalen är genomgående högkvalitativa. Inredningen består av designmöbler från Fritz Hansen. Kaffet bryggs i schweiziska maskiner från Jura med Fair Trade-märkta bönor från svenska tillverkaren Balck Coffee. I hela anläggningen sprids en doft av nordisk tallskog.

- Känslan i varumärket MINI ska kännas igen i alla delar, från att du slår dig ner i en fåtölj till att du avslutar din bilaffär. Våra kunder är ofta kreativt lagda och intresserade av exempelvis mode, design och inredning. Vi vill visa att vi gör medvetna val för att våra kunder också gör medvetna val, säger Jonas Lindhé.  

Ett varumärke som ligger rätt i tiden

Bakgrunden till satsningen är att MINI haft stora försäljningsframgångar de senaste, och i år är det fler än någonsin som valt att köpa en ny MINI. Målsättningen med nya anläggningen är att nå en årsförsäljning på upp mot 1 000 bilar. 

- Allt fler upptäcker vilken fantastisk bil MINI är, både privatpersoner och tjänstebilsförare. Nu finns MINI dessutom både som elbil och som laddhybrid vilket har ökat intresset för varumärket på företagsmarknaden ytterligare, säger Jonas.

- Dessutom har våra bilar ett bra andrahandsvärde, vi har lojala kunder och numera en egen toppmodern anläggning som ligger på bästa tänkbara plats och som skapar förutsättning för att höja vår höga servicegrad ytterligare. Framtiden ser minst sagt ljus ut.

Artiklar i samma kategori