PREMIÄR FÖR MINI FLAGSHIP STORE I DANDERYD

Av Bavaria Sverige Bil AB
Den 2 november var det premiär för vår nya MINI Flagship Store i Danderyd. Den 2 700 kvadratmeter stora anläggningen ligger i norra Stockholms största bilhandelsområde, vägg i vägg med Bavarias befintliga anläggning för BMW.

En toppmodern fullserviceanläggning

Danderyd MINI Flagship Store blir en fullserviceanläggning med försäljning av både nya och begagnade bilar, samt med en toppmodern verkstad.

– Vi är både glada och stolta över att MINI nu får sin första, egna anläggning. MINI har haft stora försäljningsframgångar de senaste åren och är nu redo att stå på egna ben, säger Jonas Lindhé, Brand Manager för MINI hos Bavaria.

Klassisk design och medvetna val

Hela anläggningen ska kännas genuin, nordisk och premium. Materialvalen är genomgående högkvalitativa. Inredningen består av designmöbler från Fritz Hansen. Kaffet bryggs i schweiziska maskiner från Jura med Fairtrade-märkta bönor från svenska tillverkaren Balck Coffee. I hela anläggningen sprids en doft av nordisk tallskog.

- Känslan i varumärket MINI ska kännas igen i alla delar, från att du slår dig ner i en fåtölj till att du avslutar din bilaffär. Våra kunder är ofta kreativt lagda och intresserade av exempelvis mode, design och inredning. Vi vill visa att vi gör medvetna val för att våra kunder också gör medvetna val, säger Jonas Lindhé.  

Tips! Sugen på en MINI som tjänstebil? Visa att ditt företag ligger i framkant och välj en tjänstebil eller förmånsbil bland vårt urval av BMW- och MINI-modeller.

Ett varumärke som ligger rätt i tiden

Bakgrunden till satsningen är att MINI har haft stora försäljningsframgångar det senaste, och i år är det fler än någonsin som valt att köpa en ny MINI. Målsättningen med nya anläggningen är att nå en årsförsäljning på upp mot 1 000 bilar. 

- Allt fler upptäcker vilken fantastisk bil MINI är, både privatpersoner och tjänstebilsförare. Nu finns MINI dessutom både som elbil och som laddhybrid vilket har ökat intresset för varumärket på företagsmarknaden ytterligare, säger Jonas.

Nya och begagnade bilar i Danderyd

På vår nya anläggning för MINI i Danderyd kommer vi att kunna erbjuda både service och provkörning. Du som är intresserad av att teckna ett avtal för tjänstebilar kommer att kunna göra det, Vi bedriver försäljning av både nya och begagnade MINI-bilar.

- Dessutom har våra bilar ett bra andrahandsvärde, vi har lojala kunder och numera en egen toppmodern anläggning som ligger på bästa tänkbara plats och som skapar förutsättning för att höja vår höga servicegrad ytterligare. Framtiden ser minst sagt ljus ut!

Välkomna till oss! 

Hälsa på oss på vår nya ståtliga anläggning i Danderyd. Vi finns längs E18 och går inte att missa! Välkommen till oss!

Artiklar i samma kategori