MINI & BMW PRIVATLEASING

Av Bavaria Bil Sverige AB
Privatleasing är det enklaste sättet att köra en BMW eller MINI. Du behöver ingen kontantinsats och fri service ingår. Efter 36 månader lämnar du tillbaka bilen och väljer en ny.

Vad är privatleasing?

När du tecknar privatleasing av BMW eller MINI hos oss på Bavaria, innebär det att du, som privatperson, hyr en valfri bil under en avtalad period – vanligtvis under 36 månader. När avtalstiden är slut väljer du själv om du vill fortsätta leasa privat och får då välja en ny bil för privatleasing.

Känns det bekvämt att slippa behöva äga sin bil? Då kanske du ska börja privatleasa redan idag! Besök någon av våra anläggningar i dag så hjälper vi dig med privatleasing av MINI Cooper och BMW.

MINI & BMW – privatleasing hos Bavaria

Med privatleasing av bilar blir det enkelt för dig att köra en BMW eller MINI. Du får njuta av din bil i 36 månader och då ingår BMW/MINI Service Inclusive och du behöver inte betala någon kontantinsats. Vi på Bavaria hjälper dig att välja rätt bil och utrustning för bästa privatleasing. Det ska vara enkelt att leasa BMW och MINI.

LÄS OCKSÅ! På Bavaria erbjuder vi även leasing för företag. Läs mer om hur det fungerar och om vad det innebär i vår artikel om företagsleasing!

Efter avtalstiden

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka din bil och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage.

Privatleasa BMW

Hos oss på Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning. Välj BMW att leasa ur vårt breda modellprogram. Om bilen finns på plats när du skriver på leasingkontraktet kan du få den direkt, annars hämtar du den när den är leveransklar. Privatleasa BMW enkelt och smidigt hos oss!

MINI Privatleasing

Leasa MINI Cooper eller någon av våra andra populära MINI-bilar ur vårt stora sortiment. Med privatleasing av MINI kan du njuta av din bil och enkelt byta upp dig till en nyare modell när leasing-avtalet går ut. Utnyttja fri service och tillgång till ständigt fabriksnya MINI-modeller.

Vad ingår i MINI och BMW leasing hos Bavaria?

 • BMW/MINI Service Inclusive
  Med BMW/MINI Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Service sker hos oss på Bavaria.
 • BMW & MINI originalförsäkring
  Med din nya BMW eller MINI ingår två veckors fri Rulla-Ut Försäkring när du finansierar den med BMW/MINI Financial Services. Efter två veckor får du välja om du vill fortsätta med BMW/MINI Originalförsäkring till en extra förmånlig premie.

Skötsel och service

Genom att sköta om din bil och lämna in den på service i enighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos oss på Bavaria, sedan tar vi hand om resten.

Privatleasing av bil – slitage

För att det ska vara enklare för dig att hålla reda på vad normalt slitage innebär får du en återlämningsguide kort efter att du har hämtat ut din nya bil.

Fördelar med privatleasing 

Det finns många fördelar med privatleasing. Här listar vi några av dem.

 • Bekymmersfritt
  Du får fri service under hela leasingperioden, max 36 månader/4000 mil, och behöver inte tänka på en eventuell värdeminskning. De enda kostnader som tillkommer är för försäkring och drift.
 • Alltid ny bil
  Du plockar ut en fabriksny bil och kör den tills det är dags att byta till en annan fabriksny bil – då med en reviderad kalkyl utifrån det nya val du gjort.
 • Kostnadseffektivt
  Totalkostnaden för att privatleasa en BMW eller MINI blir ofta lägre än att ta ett billån. Dessutom behöver du inte binda några kontanta medel vid privatleasing vilket är ett lagstadgat krav (20 procent) i samband med ett billån.
 • Stor valfrihet
  Hos Bavaria kan du välja fritt mellan alla modeller och tillägg, det finns inga begränsningar för vad som går att privatleasa. Däremot finns det vissa modeller vars kostnadskalkyl blir mer attraktiva, vilket gör dem mer populära.

 

Se våra modeller av BMW och Mini

Artiklar i samma kategori