Privatleasing MINI

Av
Hos Bavaria kan du leasa MINI av alla olika modeller. Med privatleasing är det enkelt att ha en MINI. Du behöver inte göra en stor investering, utan hyr din MINI i tre år åt gången. Service och fria mil ingår i priset.

MINI – privatleasing hos Bavaria

Med privatleasing av MINI hos Bavaria får du njuta av din bil i 36 månader i taget. Då ingår serviceavtalet MINI Service Inclusive, och du behöver inte betala någon kontantinsats. Vi hjälper dig att välja rätt MINI-modell och utrustning för dina behov och önskemål, och efter tre år kan du byta till en nyare modell.

MINI Service Inclusive

Med MINI Service Inclusive får du ordinarie service utan extra kostnad när du privatleasar MINI. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos oss på Bavaria, sedan sköter vi resten.

Genom att ta hand om din bil och lämna in den på service när bilen indikerar att det behövs kan du även undvika onödiga kostnader när leasingkontraktet tar slut. MINI Service Inclusive gäller i enlighet med bilens intervallsystem, under 36 månader och upp till 4000 mil.

MINI Service

MINI originalförsäkring

När du privatleasar en MINI ingår två veckors Rulla-ut-försäkring om du finansierar den med MINI Financial Services. Efter två veckor kan du välja att fortsätta med MINI Originalförsäkring till en extra förmånlig premie.