Privatleasing MINI

Av
Med privatleasing av MINI från Bavaria är det enkelt att ha en bil i toppklass. Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Serviceavtal ingår, och du behöver inte betala någon kontantinsats. På Bavaria hjälper vi dig att välja rätt bil och utrustning – det ska vara enkelt att leasa en MINI! Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.

MINI – privatleasing hos Bavaria

Med privatleasing av MINI hos Bavaria får du njuta av din bil i 36 månader i taget. Då ingår serviceavtalet MINI Service Inclusive, och du behöver inte betala någon kontantinsats. Vi hjälper dig att välja rätt MINI-modell och utrustning för dina behov och önskemål, och efter tre år kan du byta till en nyare modell.

Privatleasa MINI – 4 fördelar

Att leasa MINI är en alltmer populär lösning att ha en ny bil utan att behöva köpa en. Fördelarna med privatleasing är många:

  • Valfrihet – Välj bland alla våra modeller och konfigurationer när du vill leasa en MINI.
  • Kostnadseffektivt – Att privatleasa MINI ger ofta en lägre totalkostnad än att ta ett billån för att kunna köpa en ny bil. Du behöver inte heller binda några kontanta medel.
  • Senaste modellen – Du leasar vanligtvis i intervaller av tre år, och väljer en ny modell när ditt avtal går mot sitt slut.
  • Inge krångel – När du leasar din MINI ingår alltid service, och du behöver inte tänka på bilens värdeminskning eller att behöva administrera försäljning av den. Efter leasingperioden lämnar du helt enkelt tillbaka din bil eller byter ut den mot en ny modell.

MINI Service Inclusive

Med MINI Service Inclusive får du ordinarie service utan extra kostnad när du privatleasar MINI. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos oss på Bavaria, sedan sköter vi resten.

Genom att ta hand om din bil och lämna in den på service när bilen indikerar att det behövs kan du även undvika onödiga kostnader när leasingkontraktet tar slut. MINI Service Inclusive gäller i enlighet med bilens intervallsystem, under 36 månader och upp till 4000 mil.

MINI Service

MINI originalförsäkring

När du privatleasar en MINI ingår två veckors Rulla-ut-försäkring om du finansierar den med MINI Financial Services. Efter två veckor kan du välja att fortsätta med MINI Originalförsäkring till en extra förmånlig premie.