SKADEHANTERING

Av Bavaria Sverige Bil AB
Om du råkar ut för en kollision eller parkeringsskada finns vi här för dig. Låt oss gå igenom skadehanteringen steg för steg.
  1. Olyckan är framme.
  2. Anmälan. Se till att så fort som möjligt anmäla skadan till ditt försäkringsbolag. Via de flesta bolag kan du anmäla via blankett, på respektive hemsida eller via telefon.
  3. Skadenummer. Försäkringsbolaget förser dig med ett skadenummer.
  4. Skadebesiktning. När du mottagit skadenumret kan du kontakta oss för tidsbokning. Under besiktningen går vi tillsammans igenom skadan på bilen. Detta kan du läsa mer om och boka via länken till höger.
  5. Bokning av reparationstid. Efter utförd besiktning tar vi kontakt med ditt försäkringsbolag. Vi kommer sedan tillsammans fram till vilken dag som passar för inlämning av bilen.
  6.  Inlämning av bil. Vi går igenom arbetet tillsammans med dig och informerar om när bilen beräknas klar. Vi hjälper dig gärna med bokning av hyrbil om behov finns. 
  7. Reparation. Vi reparerar bilen och efter avslutat reparation gör vi en efterkontroll av arbetet samt tvättar bilen. 
  8. Bilen är klar. När bilen är färdig ringer vi upp eller skickar ett sms till dig. När du hämtar bilen går vi igenom det arbete vi utfört tillsammans och du betalar självrisken till oss. 

Artiklar i samma kategori