BMW VALUE SERVICE – FÖRMÅNLIGA PRISER FÖR ÄLDRE BMW

Av Bavaria Sverige Bil AB
Originaldelar, välutbildad personal – och dessutom konkurrenskraftiga priser. BMW Value Service är riktat till BMW modeller som är fyra år eller äldre. – Tack vare vårt rabattsystem ligger vår prisnivå i många fall lägre än på en icke auktoriserad bilverkstad, konstaterar Magnus Sigurdsson, servicerådgivare på Bavaria i Vällingby.

En BMW ska alltid ge många år av körglädje. Genom att serva bilen regelbundet hos Bavaria, som är en auktoriserad BMW-verkstad, lever din bil längre, samtidigt som risken för att något går sönder minskar.

– På våra verkstäder används alltid originaldelar, vår personal har mångårig utbildning och dessutom har vi tillgång till BMW:s tekniska support och kvalitetssystem, berättar Magnus Sigurdsson.

Rabatt på upp till 25%
BMW Value Service bygger på ett behovsorienterat serviceintervall och riktar sig till BMW-modeller som är fyra år eller äldre. Till dessa förare lämnas en rabatt på upp till 25 % beroende på bilens ålder, modell och vilken service som ska utföras.

– Det här är ett jätteuppskattat erbjudande. I första hand för att våra priser är så konkurrenskraftiga, men också för att man får en högkvalitativ service både vad gäller produkter och sättet man blir omhändertagen, säger Magnus Sigurdsson.

BMW Value Service innebär att du får ett individuellt pris varje gång du servar din bil.

Den som istället vill vara helt säker på vad servicekostnaden blir för de kommande åren kan teckna ett serviceavtal. Då ingår det även en garanti mot framtida prishöjningar. 

Jobba medan du väntar
En service tar i de flesta fall 60 till 90 minuter. Den som vill kan med fördel slå sig ned i Bavarias lounge, ta en kopp kaffe och vänta tills servicen är utförd. Det går dessutom utmärkt att jobba under tiden eftersom det finns bra uppkoppling.

– Eftersom en service numera går så snabbt väljer allt fler att vänta medan bilen är inne på verkstaden. Men om inte det passar erbjuder vi både hyrbilar och SL-kort.

Magnus Sigurdsson rekommenderar alla att följa bilens serviceintervall.

– Det är det bästa sättet att minimera risken för att bilens slits i förtid, vilket kan bli fallet om du exempelvis kör med gammal motorolja eller bromsvätska med kondens. En välservad bil förlänger livslängden och höjer andrahandsvärdet, konstaterar han.

Vad händer för den som äger en äldre BMW och inte haft den inne på en auktoriserad service på länge?
– Då inleder vi bara med att göra en nyckelavläsning. Därefter kan vi serva bilen som vanligt och sedan följa serviceintervallerna.

Fakta - BMW Value Service

• Service för BMW-modeller som är fyra år eller äldre till attraktiva och transparenta totalpriser.

• Klar prisfördel mot att betala för enskild service för bilar som är fyra år eller äldre.

• Bekymmersfri service av olja, mikrofilter, bromsar med mera, inklusive BMW Originaldelar.

• Passar alla behov och alla BMW-modeller.

 

Artiklar i samma kategori