CHECKA SJÄLV IN DIN BIL FÖR SERVICE - PREMIÄR I KISTA FÖR NY TJÄNST

Av Bavaria Sverige Bil AB
Snabbt, smidigt och bekvämt. På Bavarias anläggning i Kista kan alla kunder numera själva checka in när de lämnar in sin bil på service. – Det här är ett sätt att höja kundupplevelsen ytterligare. Tjänsten är enkel och det tar inte mer än två minuter att checka in själv, säger Emil Johansson, Teamleader för servicerådgivningen i Kista.

Gör det själv-trenden växer sig allt starkare. Du kan checka in själv när du ska ut och flyga, välja snabbmat via terminaler och checka ut när du handlat i din livsmedelsbutik.

Från och med nu kan du även välja att checka in din bil när du lämnar in den på verkstaden. Bavarias anläggning i Kista, som nyligen fyllde ett år, är först ut med det här erbjudandet. Tanken är dock att det snart ska lanseras på fler ställen.

- Vi vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service. Nu kan du snabbt och smidigt checka in din bil, ta en kaffe och sätta dig i en fåtölj och relaxa eller vid en arbetsterminal och jobba medan du väntar på att din bil ska bli klar, berättar Emil Johansson.

Service i tre steg

På anläggningen i Kista finns två skärmar för Själv-check-in och efter att du parkerat din bil sker servicen i tre steg:

1)      Du lägger din bilnyckel i ett fack. Maskinen läser av nyckelns chassinummer och hämtar en arbetsorder som visar vilken service som ska genomföras, att det är din bil som ska servas och att du är ägare. Därefter bekräftar du att alla uppgifter är korrekta.

2)      Nu gör du eventuella tillval, såsom exempelvis biltvätt, extra spolarvätska eller nya torkarblad.

3)      Du får en kopia på arbetsordern som förberetts i bokningssystemet samt ett angivet totalpris för servicen. När du återigen bekräftat att allt är korrekt kan du lämna bilnyckeln till en angiven servicerådgivare.

Positiv respons bland kunderna

Proceduren tar max två minuter och så här långt har responsen varit positiv bland kunderna.

- Alla uppskattar tjänster som förenklar vardagen, och det här går verkligen snabbt och smidigt. Men de kunder som fortsatt vill ha personlig service när de lämnar in sin bil kan självklart få det, säger Emil Johansson.

Artiklar i samma kategori