Verkstad & Reservdelar

NYA SERVICEAVTALEN GER ETT ENKLARE BILLIV

Av Bavaria Sverige Bil AB
Nu blir det ännu mer bekymmersfritt att äga en bil köpt hos Bavaria. Vid årsskiftet lanserades nya serviceavtal som lättare kan anpassas utifrån kundernas behov. – Responsen har varit jättepositiv. Flexibiliteten har blivit större och kostnaderna för service och reparation lägre, säger Peter Andersson, servicemarknadschef hos Bavaria.

Serviceavtal BMW och MINI

Den som köper en BMW eller MINI hos Bavaria ska kunna slippa alla bekymmer och fokusera på det viktigaste – körglädjen.

De nya serviceavtalen är uppdelade i tre olika erbjudanden och gäller för både BMW och MINI:

Service Inclusive heter grundpaketet och där ingår kostnaderna för service och underhåll under 3 år eller 4 000 mil (det som inträffar först). Det går även att redan från början förlänga tiden och antalet mil (max 6 år och 12 000 mil), men då till en högre kostnad.

Service Inclusive Plus riktar sig till den bilägare som vill ha ytterligare service och få vissa delar – exempelvis torkarblad, bromsskivor, bromsbelägg och koppling – utbytta över tid.

Repair Inclusive som är en slags förlängning av garantin, i form av ett reparationsavtal med fria reparationer efter det att garantiperioden gått ut.

–         Många tittar på alternativen och räknar och jämför. Våra uträkningar visar att den som tecknar sig för exempelvis Service Inclusive redan från start sparar minst 22 procent och upp till drygt 50 procent i service- och reparationskostnad under avtalsperioden, säger Peter Andersson.

Serviceavtal för nya och begagnade bilar

De nya serviceavtalen är inte bara till för de kunder som köper en ny bil, utan riktar sig även till de som redan äger en begagnad MINI eller BMW. För att kunna teckna Service Inclusive krävs då endast att all tidigare service är utförd i enlighet med serviceboken och att den är utförd av en MINI- eller BMW-auktoriserad verkstad.

–         Avtalen ger ett bekymmersfritt och ekonomiskt fördelaktigt billiv. Eftersom avtalet dessutom följer med bilen höjer det även andrahandsvärdet, säger Peter Andersson.

Någon fler fördel?

–         Avtalen gäller över hela världen. Är du ute på bilsemester och något oförutsett skulle inträffa är det bara att rulla in bilen på närmaste auktoriserade verkstad.