Stenskott & Glasreparationer

Av Bavaria Sverige Bil AB
Ett stenskott i vindrutan kan med tiden bli en större spricka som resulterar i sämre sikt och en försvagning då vindrutan är en bärande del av karossen. Därför är det alltid bra att laga det så tidigt som möjligt. Välkommen till oss på Bavaria så hjälper vi dig att laga stenskott och reparera din vindruta.

Glasreparation

Många stenskott går att laga utan att vindrutan behöver bytas. Förutsättningarna för att det ska gå att laga stenskott är alltid bättre om det åtgärdas så nära inpå att det har inträffat som möjligt. Fördelen för dig är att det går fortare och blir betydligt billigare med en glasreparation för att laga ett stenskott än att byta hela vindrutan.

Vi hjälper dig att laga stenskott på 30 minuter

Att laga stenskott tar cirka 30 minuter, under tiden kan du sitta ner och ta en kopp kaffe, använda vårt fria wifi eller läsa en tidning i vår lounge.

Använd stenskottsplåster

I väntan på att du ska laga ett stenskott kan du sätta på ett speciellt stenskottsplåster som skyddar skadan mot fukt och smuts. Sätt på plåstret så snart du upptäcker stenskottet. Har du inget stenskottsplåster är det bara att komma till oss på Bavaria så bjuder vi på det.

Laga stenskott - pris

När du kommer till oss för att laga stenskott på din bil betalar du bara självrisken, vilken varierar mellan 0 – 200 kr beroende på vilket försäkringsbolag du har. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolaget så att hanteringen av stenskottslagningen ska bli så enkel och smidig som möjligt för dig.

Byta vindruta för BMW

Eftersom vindrutan är en bärande del av karossen och har en mängd teknik inbyggd i sig så kan den vid skada från stenskott behöva bytas ut. Då är det viktigt att verkstaden är auktoriserad och att glasmästaren är utbildad just på BMW. Hos oss på Bavaria kan du boka service för att byta vindruta eller laga stenskott hos en auktoriserad BMW-verkstad – alltid bemannad av professionell personal med rätt utbildning för att hantera vindrutan på din BMW.

Vi hjälper dig byta vindruta med originaldelar för BMW

Våra glasmästare har lång erfarenhet av att laga vindrutor och vi använder bara BMW Originaldelar. På så sätt kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Boka tid för glasreparation.

Artiklar i samma kategori