HEJ RYDS BILGLAS

Vad kul att du scannade dig in på vår sida!

Förmodligen sitter du just nu i en MINI Cooper SE som är helt elektrisk. Helt MINI.

Helt elektriska MINI är alltigenom en ursprunglig, ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar. Den kombinerar den legendariska gokartkänslan, den unika designen och premiumkvalitet med utsläppsfri körning. Den drivs av ett högspänningsbatteri med 96 celler och en effekt på 32,6 kWh (bruttoeffekt) som sitter under golvet. Detta ger bilen en mycket låg tyngdpunkt som inte bara förbättrar stabiliteten och hanteringen utan gör det ännu roligare att köra i kurvor. Utan fördröjning eller avbrott för växlingar levererar den 0–100 km/h på 7,5 sekunder med omedelbart vridmoment.

Det här är vår mest livliga och utvecklade MINI någonsin.

Vi önskar dig en härlig körupplevelse med mycket glädje under dagen.

Just nu kan du som provkört en MINI vara med och tävla om en timmes padel (värde 590 kr) på Rocket Padel City x MATCHi. - Anmäl dig här. (Gäller under perioden v.24-v.32.)

Sväng gärna förbi oss på Bavaria och upplev mer av MINI. Se de olika modellerna i vår fina Flagship Store i Danderyd, avnjut en god kopp hållbart kaffe från Balck Coffee i vår kundlounge eller passa på att provköra fler MINI och hitta din favorit.

Har du frågor om bilen är du välkommen att kontakta oss på Bavaria. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

För mer info eller kontaktuppgifter till Ryds bilglas besök deras hemsida.