MINI 3-DÖRRAR

MINI 3-dörrar kan för närvarande endast beställas som elbil - MINI Cooper SE. Här kan du se alla våra nya och begagande MINI i lager. 

ORIGINALET. I NY TAPPNING.

Stilikon och rebell, den legendariska MINI 3-dörrar är baserad på mer än 60 års brott mot konventionerna. Den dynamiska silhuetten och de elliptiska strålkastarna gör ett briljant intryck. Det lilla formatet gör den perfekt för trånga gator i stan.

Den är utrustad med en mängd tekniska funktioner och praktiska detaljer. Det smarta Connected-infotainmentsystemet med 8,8"-touchscreen och appintegrering är standard. Spännande nya utrustningsnivåer, färger och tillval gör att du kan skapa en helt egen MINI.

MAXIMAL GOKARTKÄNSLA.

Den lilla vändradien, de korta överhängen och det kompakta formatet hos MINI 3-dörrar gör den lätt att manövrera genom hårt trafikerade trånga gator och gränder. De 3- och 4-cylindriga TWIN Power Turbo-motorerna sörjer för omedelbart vridmoment så att du kommer iväg snabbt. Och i SPORT-läget kan du förstärka accelerationen och styrningen för en imponerande smidighet. Upplev den låga tyngdpunkten, de höga varvtalen och gokartkänslan själv – och ha roligt medan du kör en MINI.