BMW X5 Plug-in Hybrid

Den som vill ta täten med hållbarhet som ledstjärna gör klokt i att välja en teknik som har framtiden för sig. BMW X5 45e med eDrive-konceptet från BMW EfficientDynamics tar ledningen på ett suveränt sätt.

Utan att tumma på detaljer, prestanda eller körglädje så kommer nya BMW X5 återigen att transformeras till en Plug-In Hybrid (hösten 2019). Batteriet ser till att du kan köra en stor del av vardagsresorna nästintill utsläppsfritt. Räckvidden är hela tre gånger längre än föregångaren med en helelektrifierad räckvidd på upp till 80 kilometer. Dessutom kan du delvis ladda upp ditt tomma batteri under körning med hjälp av exempelvis bromskraftsenergi.

BMW X5 Plug-In Hybrid är inte som alla andra hybrider. Med fyrhjulsdrift, 8-växlad automatlåda och systemeffekt på 394 hk uppnår elektrisk körglädje en helt ny nivå. Det är en 6-cylindrig bensinmotor på 3 liters cylindervolym.

Väl inne i kupén möts du av påkostade materialval och teknik som gör det där lilla extra. Med den höga sittpositionen och de bekväma sportstolarna får du en optimal komfort. Generösa utrymmen i baksätet och ett bagageutrymme som rymmer 500/1870 liter. En långresa har aldrig varit så bekväm.

BMW X5 45e levererar högre prestanda, bättre acceleration, avsevärt mycket lägre bränsleförbrukning och ännu lägre utsläpp, för att beskriva det lite kort. Känslan när du kör BMW X5 som plug-in-hybrid är däremot helt obeskrivlig. Räckvidd upp till 80 km.

Prislista

Hybrid Elektrisk räckvidd Motoreffekt Min C02 utsläpp - Max C02 utsläpp Växellåda Pris från
BMW X5 xDrive 45e
Elektrisk räckvidd: 88 km
290 kW 27 - 39 g/km Automat 857 800 kr Få offert