BMW X7

Med nya BMW X7 har X-familjen inte bara fått en ny toppmodell, utan även en ny definition av progressiv lyx för hela bilmärket BMW.

Redan vid första anblicken blir det glasklart att nya BMW X7 besitter en speciell närvärokänsla och suveränitet. Samspelet mellan stora partier och knivskarpa designlinjer ger bilen en osedvanligt elegant stil som höjer sig över mängden. Invändigt är denna lyxiga SUV ett under av utrymme med imponerande mycket plats. Och tack vare exklusiva designdetaljer, innovativa funktioner för ditt välbefinnande och nyskapande komfortlösningar skapas dessutom en unik och behaglig atmosfär.

Innovationer och smarta tekniska lösningar för en fantastisk körupplevelse. Funktioner som perfekt uppkoppling och digitala tjänster tar BMW X7 till nya höjder. Allt från att enkelt och smidigt kunna låsa upp dörren med BMW Digital Key på telefonen till att styra bilens funktioner på ett modernt och intuitivt sätt när du kör – lägg sedan till Driving Assistant, Parking Assistant och backningsassistenten ovanpå det. Du får en bil som med ett otal hjälpfunktioner, assistanssystem och den innovativa BMW Personal CoPilot gör att varje resa präglas av dina egna önskemål och av maximal komfort.

Prislista

Bensin Motoreffekt Min C02 utsläpp - Max C02 utsläpp Växellåda Pris från
BMW xDrive 40i 280 kW 217 - 241 g/km Automat 1 023 100 kr Få offert
Diesel Motoreffekt Min C02 utsläpp - Max C02 utsläpp Växellåda Pris från
BMW X7 xDrive40d 352 kW 206 g/km Automat 1 053 100 kr Få offert