Biltvätt och rekond

Prisvärda paket

Att kontinuerligt tvätta och rekonda bilen gör att lagringar av salt, asfalt, insekter inte skadar lacken på samma sätt som när det får sitta länge. Bilen ser inte bara finare ut, det bidrar också till att förlänga andrahandsvärdet. På flera av av våra anläggningar erbjuder vi prisvärda paket för biltvätt och rekond. Boka tid för att tvätta bilen in- och utvändigt eller för att ta bort mindre repor och polera lacken. Vi erbjuder allt från enkel utvändig handtvätt till heltäckande paket med polering, fönsterputs och klädseltvätt.

Biltvätt och rekond – pris

Paketen och priser nedan gäller hos Bavaria i Danderyd (BMW och MINI), Kista, Solna och Uppsala. Utbud och priser kan skilja sig mellan anläggningar. Kontakta din närmaste anläggning för mer information och priser.  

Tilläggstjänster 

Lackförsegling. En bil som är behandlad med lackskydd kommer att ha en lack i mycket bättre kondition. Läs mer här

Skyddsfolie. Filmen stöter bort smuts och vatten, vilket gör den enkel att underhålla. Läs mer här.

Nanobehandling. Högteknologiska behandlingar som ger lättare rengöring, mindre isskrap och bättre sikt. Läs mer här

Solfilm. Med solfilm får du en svalare kupé på sommaren då filmen blockerar upp till 61% av värmen från solljus. Dessutom ger det mindre insyn samtidigt som bilen ger ett sportigare intryck. Läs mer här.

Boka biltvätt

Du kan boka din biltvätt och rekond direkt på hemsidan. Du kan också prata med våra servicerådgivare för mer information. Kontakta din närmaste anläggning här.

Priser för olika tvättpaketPriser för olika tvättpaket