PREMIÄR FÖR BAVARIAS HELT NYA MINI FLAGSHIP STORE I DANDERYD.

MINI har blivit större. Välkommen till en större anläggning, ett större utbud och en större upplevelse

Nu har vi öppnat Bavarias MINI Flagship Store i Danderyd och det firar vi med fantastiska öppningserbjudanden. Under november ger vi 10.000 kr* rabatt vid privatleasing eller köp av en ny MINI samt 1,95%* i kampanjränta vid billån. Vi är en fullserviceanläggning med försäljning av både nya och begagnade bilar samt serviceverkstad.

Välkommen till MINI hos Bavaria på Ryttarvägen 4A i Danderyd. 

Vi bjuder på det finaste kaffe - MINI i samarbete med Balck Coffee.​
Vi på MINI inspireras av människor och företag som delar vår passion för hållbarhet och ansvar – och vi är måna om att det ska genomsyra alla våra initiativ och samarbeten, lokalt som globalt.

Balck Coffee kom till från ett brinnande engagemang och en vilja att förändra kaffebranschen. De är ett företag som drivs av passion, en av många saker de har gemensamt med MINI.

Läs mer om samarbetet här.

 

 

Alltid med MINI Fri Service i 3 år/4.000 mil. *Gäller de 50 första kunderna. kommer. **Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 1,95%, 20% kontantinsats, 50% restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta 2,30%. Finansiering via MINI Financial Services Scandinavia AB. Med reservation för mellanförsäljning och eventuella tryckfel. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandena gäller t.o.m 30 november 2020 hos Bavaria MINI i Danderyd.