100% elektriska MINI Aceman


Pris Aceman E från: 408 900 kr inkl. moms

Privatleasing från: 4 395  kr / månad inkl. moms

Pris Aceman SE från: 455 900 kr inkl. moms

Privatleasing från: 4 695 kr / månad inkl. moms

Räntekampanj: 2,95 %

Förmånsvärde från : 4 309 kr / månaden exkl moms (50% marginalskatt)Höjdpunkter

  • 100 % elektrisk
  • Räckvidd upp till 406 km
  • 184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW)
  • MINI Takrails ingår som standard
  • 5 säten
  • Stort bagageutrymme med plats för 300-1005 liter
  • Dragkrok finns som tillval

RÄNTEKAMPANJ 2,95%

Ta chansen att uppleva vår senaste modell, nya MINI Aceman. Vid finansiering genom billån eller finansiell leasing erbjuder vi en förmånlig ränta på endast 2,95%. Gäller på våra  MINI-modeller Cooper, MINI Countryman och MINI Aceman.*

Anpassa din MINI Aceman

Anpassa din MINI Aceman så att den passar din smak med olika karossfärger. Dessutom kan du verkligen förstärka dess utseende med ett flerfärgat tak. Det finns också en mängd alternativ för att ytterligare anpassa bilen efter din livsstil.

Utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som gör att du kan skräddarsy din MINI Aceman precis som du vill ha den. Essential Trim är standard, men du kan även justera komforten, sportigheten och stilen på din MINI med stilarna Classic, Favoured eller JCW.

Smart interiör

Den nya, smala centrala instrumentdisplayen är fokuspunkten på instrumentpanelen. Med den senaste OLED-tekniken och en diameter på 240 mm, täckt av högkvalitativt glas, erbjuder den ett distinkt och minimalistiskt utseende. Denna display fungerar både som ett kombiinstrument och som en infotainment- och assistanshubb när du sitter i bilen. Dessutom är den runda OLED-displayen den första i sitt slag i världen.

BYGG DIN MINI

Ge dig möjligheten till att skapa din egna MINI med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda MINI'S online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

**Erbjudandet gäller fram till och med 2024-09-30 och gäller samtilda modeller MINI Cooper E/SE, MINI Countryman E/SE och MINI Aceman E/SE. MINI Aceman E: Elförbrukning i kWh/100 km: 14,5-14,1; Elektrisk räckvidd i km: 301-309. Utsläpp i g/km (WLTP blandad körning): 0