Kampanj på Halo Laddbox

1 000 kr i rabatt t.o.m. 31 december 2020.

Ordinarie pris är 20 495 kr. Priset är inklusive montering och moms.* 

Halo är Chargeamps bästsäljande laddbox. Genom en 7,5 meter lång fast kabel laddas 11 Kw och det finns också ett extra uttag för elcykel eller motorvärmare.

Halo är självklart uppkopplingsbar och tillgänglig med tillhörande mjukvara. Precis som när du uppdaterar din mobiltelefon så skickas uppdateringar via molntjänst för att laddstationen alltid ska ha den senaste mjukvaran med all funktionalitet. I mjukvaran finns också statistik och historik tillgänglig.

Halo har led-belysning som guidar dig i mörkret, en fast kabel som är flexibel och böjbar även i temperaturer ner till -25°C, ett extra schukouttag för kupevärmare och marknadens högsta IP-klassning (IP 66). Helt enkelt en komplett laddstation som på riktigt är skapad för vårt hårda nordiska klimat. 

Läs mer om Halo här.

* Du kan få halva summan, eller max 10 000 kr, i bidrag om du senast sex månader efter installationen gör en ansökan hos Naturvårdsverket: naturvardsverket.se/ladda-bilen-hemma. Bidraget betalas ut som ett engångsbelopp och är begränsat till 10 0000 kr per fastighet

Bilar som täcks av kampanjen