Privatleasing BMW i3s Charged från 2.795 kr/månad

BMW i3s inkl. miljöbonus*

Med vinterhjul + 200 kr/mån. 

Visste du att BMW i3 är en av världens mest innovativa elbilar? BMW i3 är ett rullande bevis på att hållbar utveckling och elektrisk körglädje går perfekt att kombinera. Med över 30 mils elektrisk räckvidd och en kraftfull elmotor med 170 häst krafter levererar BMW i3 en ny form av körglädje.

BMW i3 är utvecklad med tanke på hållbarhet hela vägen och är redan från början utvecklad för att återvinnas. Klädseln och interiören består av naturliga och återvunna material, som gamla PET-flaskor och överblivet olivbladsextrakt från produktion av olivolja. Den traditionella plasten som finns i en instrumentpanel är ersatt av Kenaf, som är en malvaväxt.

Maximalt sportig, maximalt elektrifierande. BMW i3s kombinerar enastående kördynamik med den senaste tekniken. Den omarbetade hjulspinnsregleringen arbetar nu ännu snabbare än tidigare och ger bättre drivgrepp och stabilitet vid accelereration och inbromsning. Optimerad dynamisk väggreppskontroll (DTC) finns tillgänglig i kurvor upp till en hastighet på över 100 km/h. Ännu sportigare kördynamik får du med körläget Sport. Så fort du vidrör gaspedalen reagerar BMW i3s ännu snabbare och mer direkt, beroende på batteriets laddnivå. Sportstyrningen med optimerad styrkraftreglering och sportchassit som är sänkt med tio millimeter ökar smidigheten ytterligare.

*Den beräknade månadskostnaden är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer den månatliga leasingavgiften vara högre, men den beräknade månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden över 12 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt. Månadskostnad beräknad på 1000 mil/12 mån.

Gäller så långt lagret räcker. Priserna gäller t.o.m. 2021-07-31.

Bilar som täcks av kampanjen