Privatleasing MINI 5-dörrar från 2.895 kr/månad

MINI TO GO. DET ENKLA SÄTTET FÖR DIG ATT KÖRA MINI.

INGEN KONTANTINSATS OCH FRI SERVICE* SAMT 2 VECKORS RULLA UT-FÖRSÄKRING INGÅR.

NYA MINI COOPER 5-DÖRRAR, Experience
MINI TO GO från: 3 045 KR/MÅN

ALLT DU GILLAR MED MINI. OCH MER.

Det handlar om att maximera MINImeringen. Den här pålitliga MINI 5-dörrar har mer utrymme för passagerare och bagage och du får både in mer i den och mer ut av den.

Den har samma sportiga köregenskaper och höga prestanda som MINI redan är känd för. Den låga tyngdpunkten och det kompakta formatet gör den perfekt för smala gator och trånga parkeringsplatser. Det finns även ett stort utbud av tillval så att du kan göra den till en helt egen bil. En individualist för maximal körglädje, allt du gillar med MINI. Och mer.

Utrustningsnivån Experience gör din MINI mer personlig och innehåller allt du behöver. Din MINI blir sportig och tilltalande med bland annat: Park Distance Control (PDC) bak, MINI Yours Interior Style Piano Black, Automatiskt avbländbar innerbackspegel, LED strålkastare, Armstöd fram, Sportstolar, Driving Assist samt Backkamera.

*MINI Service Inclusive under 36 månader upp till 4000 mil. 2 veckors Rulla-Ut försäkring ingår. Förbr- och utsläppsvärden beräknas för samtliga motoralt. i standardutförande och kan ändras beroende på utr.nivå. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppl- och admin. avgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avg. från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via MINI Financial Services Scandinavia AB. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller avtalsrabatter. Med reservation för eventuella tryckfel.

Gäller bilar levererade t.o.m. 31:a mars 2022. 

Bilar som täcks av kampanjen