MG LADDAD PRIVATLEASINGKAMPANJ

Just nu erbjuder vi fina privatleasingpriser på alla MG modeller så länge lagret räcker. Passa på redan idag och hitta din nästa drömbil. 

Ladda upp hösten med MG

Gör dig redo för hösten med en sprillans ny MG-bil. Just nu erbjuder vi otroligt förmånliga privatleasingalternativ på alla våra modeller. Oavsett om du är ute efter en plug-in hybrid eller en elbil, en kompakt sportig bil eller en rymlig kombi, eller kanske en bekväm SUV, så har vi något som passar dig. Börja din resa mot en mer miljövänlig framtid med oss idag.

Framtiden elbilar är här

MG Motors är ett framstående bilföretag med en stark inriktning på tillverkning av el- och hybridbilar. Deras historia kan spåras tillbaka till det anrika brittiska bilmärket MG, som grundades redan 1924. Sedan 2005 har företaget ägts av SAIC Motor Corporation, vilket har gett dem möjlighet att utveckla och förnya sitt bilutbud.

MG Motors har en tydlig vision för framtiden, och det är att erbjuda hållbara el- och hybridbilar till konsumenter över hela världen. Deras bilmodeller utmärks av modern design och avancerad teknik, vilket ger pålitlighet och imponerande prestanda. MG Motors har verkligen satsat stort på elbilar och har framgångsrikt introducerat flera sådana modeller under de senaste åren. Deras fordon kännetecknas av innovativa funktioner och smarta lösningar, vilket har gjort dem kända för att erbjuda prisvärda bilar med utmärkta köregenskaper.

Ett tryggt bilägande

För de som väljer att äga en MG-bil erbjuder företaget trygghet i form av en imponerande 7 års nybilsgaranti.