Glasreparation

Stenskottslagning

Ett stenskott i vindrutan kan med tiden bli en större spricka som resulterar i sämre sikt och en försvagning då vindrutan är en bärande del av karossen. Därför är det alltid bra att laga det så tidigt som möjligt. Att laga stenskott tar cirka 30 minuter, under tiden kan du sitta ner och ta en kopp kaffe, använda vårt fria wifi eller läsa en tidning i vår lounge.

Byte av vindruta

Vid byte av vindruta får du en fri ersättningsbil över dagen utan extra kostnad*. Vid köp av torkarblad i samband med byte av vindruta får du även en BMW Termosmugg (värde 156 kr)**.

*Gäller alla anläggningar förutom Tyresö och Luleå t.o.m. 31 maj 2021. **Gäller alla anläggningar förutom Tyresö och Luleå t.o.m. 31 maj 2021 eller så långt lagret räcker.  

Eftersom vindrutan är en bärande del av karossen och har en mängd teknik inbyggd i sig så kan den vid skada från stenskott behöva bytas ut. Då är det viktigt att verkstaden är auktoriserad och att glasmästaren är utbildad just på BMW. Våra glasmästare har lång erfarenhet av att laga och byta vindrutor och vi använder bara BMW Originaldelar.

Bilar som täcks av kampanjen