BMW 1-serie


Pris från: 330 200 kr

BMW Billån från: 4 070 kr / månad 

Privatleasing
inkl. automatlåda & servicepaket 3 795 kr/mån*

Förmånsvärde från:  3 142 kr / månad (vid 50% marginalskatt)konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

Höjdpunkter 

 • Med effektstarka motorer och dynamiska drivline- och chassikomponenter får du kraftfull acceleration, smidiga köregenskaper och perfekt väghållning.   
 • Trots att det är en liten bil får du mycket premiumkänsla och hög kvalitet i både utrustning och teknik.
 • Med BMW 1-serie får du tillgång till intelligent teknologi och uppkoppling. Styr färddator med gester, överlåt parkeringen helt till bilen eller använd röststyrningen för att hitta rätt. 
 • Med M-sportstyrning får du direkta och smidiga köregenskaper och kan styra med ännu större precision.
 • EN LITEN BIL MED STORA MÖJLIGHETER

  BMW 1-serie må vara den minsta modellen i BMW-familjen men det är en bil med många storheter. Du känner av den, för BMW, karaktäristiska premiumkänslan så fort du sätter dig i bilen. Med tillval som panoramaglastak, M lädersportratt, Head-Up display m.m. blir upplevelsen än större. Väl ute på vägarna kommer du snabbt att märka av bilens sportiga men stabila vägegenskaper.

  KRAFTPAKETET BMW M135i xDrive

  Mer prestanda, mer stil, mer körglädje: BMW M135i xDrive har inte kommit till världen för att mäta sig med andra – utan för att sätta standarder. Det visar den atletiska exteriören hos BMW M135i xDrive, med distinkta detaljer som den speciella dubbelnjuren i nätdesign, M bakspoilern eller de båda 100 mm breda ändrören, med all önskvärd tydlighet. På vägen anger dock BMW M135i xDrive tonen. Kombinationen av M sportdifferential som standard, BMW xDrive, Steptronic sportväxellåda och M sportstyrning gör BMW M135i xDrive till den bästa bilen i sin klass när det gäller smidighet och kurvtagningsegenskaper. 

  PARKING ASSISTANT

  Parking Assistant underlättar parkering genom backkamera som ger dig tydlig sikt bakåt och bilens adaptiva parkeringssensorer minskar risken för parkeringsskador. Om det är ont om plats kan till och med bilen parkera automatiskt längs med och vinkelrätt mot körbanan.

  * BMW Financial services privatleasing. Månadskostnaderna för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. När du finansierar din nya BMW 120 via BMW Financial Service. BMW servicepaket 3 å/4000 mil ingår. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Erbjudandet gäller fram till 2024-09-30. BMW 120: Bränsleförbrukning blandad körning WLTP i l/100 km: 6 - 5,3; koldioxidemission blandad körning WLTP i g/km: 135 - 120