BMW 4-serie Coupé


Pris från: 530 600 kr

BMW Billån från: 6 523 kr / månad

Förmånsvärde från:  4 254 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Distinkt, sportig och elegant

Det första som slår en är de mjuka vackra linjerna som kombineras med distinkta konturer. Det andra är fronten; en grill med BMW:s klassiska dubbelnjurar, men nu i modell XL. Tillsammans ger de nya BMW 4-serie Coupé en egen stark karaktär och ett nästintill ikoniskt utseende. Nya BMW 4-serie Coupé är mer än bara ett vackert yttre. Den bjuder också på massor av äkta körglädje - i sann BMW-anda. BMW TwinPower-turbomotorer har, tillsammans med en sportigt låg chassisättning, utvecklat kördynamiken ytterligare. Oavsett om du kör i stadstrafik eller utmed en större motorväg ligger bilen perfekt på vägen. Jämfört med 3-serien Sedan (G20) och tidigare version av 4-Serie Coupé (F32), är nya 4-serien både längre (476,8 cm) och bredare (185,2 cm) – men lägre (138,3 cm), vilket bidrar till den sportiga känslan och uttrycket. Tillvalslistan för nya 4-serien är förstås lång och går i linje med det som erbjuds vid ett köp av 3-serien eller 5-serien. En åttastegad automatlåda är standard, men som tillval finns en särskild sportautomatlåda med ett så kallat ”Sportläge” för snabbare acceleration. 4-serien har också BMW:s senaste operativsystem till infotainmentsystemet som standard, vilket innebär att flera av bilens funktioner och finesser kan uppdateras trådlöst via nätet.

Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • FLERA OLIKA UTFÖRANDEN

  BMW 4-serie Coupé lanseras med tre olika motoralternativ i fyra olika utföranden; bensinmotorerna är 420i med en rak fyra på två liter och 184 hästkrafter, 430i med samma motor men med 258 hästkrafter samt M440i xDrive med en rak sexa på tre liter och 374 hästkrafter. Dieselversionerna är dessutom utrustade med den nya mildhybridtekniken, vilket gör att energi alstras i ett 48-voltsbatteri varje gång föraren bromsar bilen. På det här sättet reduceras både bränsleförbrukning samtidigt som bilen kan få en extra ”boost” vid exempelvis acceleration och omkörningar. Utöver dessa kan du även välja 4-serien som ren elbil, då under namnet BMW i4.

  INTERIÖR SOM SÄTTER FÖRAREN I CENTRUM

  Invändigt känner alla som har lärt sig uppskatta BMW:s premiumkänsla igen sig. Interiören är i stort densamma som i nya 3-serien och 5-serien. Kupén är dock placerad längre bak, vilket ger ett mer generöst benutrymme. Mittkonsolen är vinklad för att ge föraren en känsla av att sitta i centrum. Sportstolar är standard och bullernivån minskar tack vare en vindruta med akustikglas.

  UPPTÄCK ÄVEN BMW i4

  Som den första helt eldrivna Gran Coupé kombinerar BMW i4 enastående dynamik med hög komfort och optimal vardagsfunktionalitet. Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den en sportig prestanda på upp till 400 kW/544 hk (BMW i4 M50 xDrive). Räckvidden är upp till 59 mil (BMW i4 eDrive40) och fem sittplatser totalt gör den till en perfekt följeslagare på alla resor.

  Priser BMW 4-serie Coupé

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW 420i Coupé

  Motoreffekt: 135 kW (184 hk) 

  Förbrukning: 6,3 l / 100 km 

  Koldioxidvärde: 143 g / km


  Pris från

  530 600 kr

  Billån från

  6 523 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  4 254 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)

  M440i xDrive Coupé

  Motoreffekt: 275 kW (374 hk)

  Förbrukning: 7,5 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 170 g / km


  Pris från

  732 600 KR

  Billån från

  8 988 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  5 794 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)

  Här ska formulär för att boka provkörning läggas in

  Bästa sättet att uppleva en BMW är i förarsätet! Det är bakom ratten du får känslan för bilens unika egenskaper. Välkommen att boka en provkörning via formuläret nedan.