BMW 4-serie Coupé


Pris från: 539 700 kr

BMW Billån från: 6 523 kr / månad

Förmånsvärde från:  4 672 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • konfigurera och skapa din BMW

  Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

  FLERA OLIKA UTFÖRANDEN

  BMW 4-serie Coupé lanseras med tre olika motoralternativ i fyra olika utföranden; bensinmotorerna är 420i med en rak fyra på två liter och 184 hästkrafter, 430i med samma motor men med 258 hästkrafter samt M440i xDrive med en rak sexa på tre liter och 374 hästkrafter. Dieselversionerna är dessutom utrustade med den nya mildhybridtekniken, vilket gör att energi alstras i ett 48-voltsbatteri varje gång föraren bromsar bilen. På det här sättet reduceras både bränsleförbrukning samtidigt som bilen kan få en extra ”boost” vid exempelvis acceleration och omkörningar. Utöver dessa kan du även välja 4-serien som ren elbil, då under namnet BMW i4.

  INTERIÖR SOM SÄTTER FÖRAREN I CENTRUM

  Invändigt känner alla som har lärt sig uppskatta BMW:s premiumkänsla igen sig. Interiören är i stort densamma som i nya 3-serien och 5-serien. Kupén är dock placerad längre bak, vilket ger ett mer generöst benutrymme. Mittkonsolen är vinklad för att ge föraren en känsla av att sitta i centrum. Sportstolar är standard och bullernivån minskar tack vare en vindruta med akustikglas.

  UPPTÄCK ÄVEN BMW i4

  Som den första helt eldrivna Gran Coupé kombinerar BMW i4 enastående dynamik med hög komfort och optimal vardagsfunktionalitet. Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den en sportig prestanda på upp till 400 kW/544 hk (BMW i4 M50 xDrive). Räckvidden är upp till 59 mil (BMW i4 eDrive40) och fem sittplatser totalt gör den till en perfekt följeslagare på alla resor.