BMW 5-serie Sedan laddhybrid


Pris från: 609 600 kr

BMW Billån från: 7 196 kr / månad 

Förmånsvärde från:  3 768 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Elegant kraftpaket med upp till 60 km elektrisk räckvidd

Ett elegant kraftpaket som inte lämnar någon oberörd. Laddhybriden i denna modell tar dig upp till 60 km på eldrift och för länge sträckor finns bensinmotorn som tar dig långt. Med en vässad front och bredare baklyktor som når runt hörnet och en interiör med teknik och design från lyxbilen BMW 7-serie har den senaste generationens 5-serie tagit oss med storm. Kupén utstrålar lyx och komfort. Det finns gott om utrymme för samtliga resenärer och kontrollpanelen erbjuder föraren en rad olika funktioner som styrs via iDrive och den helt nya touchskärmen. Den 7:e generationens 5-serie imponerar på vägarna med sin prestanda och väghållning. Modellen kombinerar intelligens med styrka och med de olika motoralternativen och tillvalen som finns kommer du med all säkerhet kunna hitta en bil som uppfyller alla dina krav. Den högklassiga och funktionella interiören kompletterar bilens innovativa ambitioner med banbrytande teknik och sportig utrustning.

Höjdpunkter 

 • Upp till 60 km elektrisk räckvidd
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • Med BMW Laserstrålkastare som tillval lyser helljusläget upp nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till hela 650 meter  

 • UPP TILL 60 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

  Tack vare den senaste BMW eDrive-tekniken av femte generationen kan du med nya BMW 330e Sedan köra på el i upp till 60 km. Med BMW Charging får du med bilen även anpassade lösningar för laddning i form av standardkabel för hushållsuttag, AC-kabel för publika laddningsstationer samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor vid publika laddstationer.

  BMW CURVED DISPLAY

  Nya versionen av 3-serien är, precis som i de nya elektriska modellerna BMW i4 och BMW iX, utrustad med BMW Curved Display. Lösningen förenar en 12,3 tums bred kombiinstrumentdisplay med en 14,9 tums bred Control Display och bildar på så sätt en stor böjd skärm som i ett stycke är vänd mot föraren. Nya BMW 3-serie är också utrustad med BMW Operating System 8, en helt ny generation av infotainment- och operativsystemet samt de senaste innovationerna inom autonom körning och parkeringsassistans.

  UPPDATERAD DESIGN

  BMW:s 3-serie lanserades 1975 och är sedan dess en av bilhistoriens mest populära modeller. Genom årens lopp har 3-serien modifierats varsamt för att dess klassiska, sportiga karaktär inte ska gå förlorad. Nya BMW 3-serie har framtill bland annat dagljuslamporna (DRL) fått ny look, spoilern har ändrat form och fått ett större luftintag och ribborna i njurarna har nu en mittskåra så att det ser dubbla ut. Baktill har reflexglasen numera en stående position och placerats långt ut i hörnen på stötfångaren samtidigt som avgasrören blivit ännu mer kraftfulla.

  Priser BMW 5-serie Sedan laddhybrid

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW 530e xDrive Sedan

  Motoreffekt: 215 kW (292 hk)

  Förbrukning: 2,1 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 47 g / km

  Elektrisk räckvidd: Upp till 61 km


  Pris från:

  609 600 kr

  Billån från:

  7 196 kr / MÅNAD

  Förmånsvärde från:

  3 768 KR / MÅNAD
  (vid 50% marginalskatt)

  BMW 545e xDrive Sedan

  Motoreffekt: 290 kW (394 hk)

  Förbrukning: 2,1 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 37-51 g / km

  Elektrisk räckvidd: Upp till 57 km


  Pris från:

  724 600 KR

  Billån från:

  8 886 kr / MÅNAD

  Förmånsvärde från:

  4 390 KR / MÅNAD
  (vid 50% marginalskatt)