BMW 5-serie Touring laddhybrid


Pris från: 639 000 kr

BMW Billån från: 7 353 kr / månad 

Förmånsvärde från:  3 775 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Upp till 56 km elektrisk räckvidd

I BMW 5-serie Touring sitter du i en bil där varje detalj utstrålar lyx och elegans samtidigt som de moderna och innovativa lösningarna maximerar körglädjen. Här har alla plats för att sträcka på benen och med ett generöst bagageutrymme är du redo för långresan. Lägg till dragkrok med dragvikt på upp till 2000 kg och vardagens alla måsten ordnas både smidigt och enkelt. Nu finns BMW 5-serie Touring som laddhybrid med en elektrisk räckvidd på upp till 57 km, dessutom är alla modeller utrustade med mildhybridteknik, vilket ger mindre utsläpp oavsett vilken modell du väljer. Tillsammans med den kraftfulla förbränningsmotorn får du 292 hk ren körglädje ute på vägarna, dessutom kan du välja fyrhjulsdrift för att säkerställa maximal BMW-upplevelse.

Höjdpunkter 

 • BMW 5-serie Touring Laddhybrid har upp till 56 km elektrisk räckvidd
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • UPP TILL 56 KM ELEKTRISK RÄCKVIDD

  Tack vare den senaste BMW eDrive-tekniken av femte generationen kan du med nya BMW 530e Sedan köra på el i upp till 60 km. Med BMW Charging får du med bilen även anpassade lösningar för laddning i form av standardkabel för hushållsuttag, AC-kabel för publika laddningsstationer samt ett BMW Charging Card som ger förmånliga villkor vid publika laddstationer.

  EN MÄSTARE IN SIN KLASS

  En mästare i sin klass: BMW 5-serie kombinerar den utomordentliga funktionaliteten och långresekomforten hos en BMW Touring med det ikoniska utseendet och dynamiken hos BMW 5-serie. Exteriören är lyxigare och modernare än någonsin tack vare det extra långa axelavståndet, distinktare ytor och speciella designhöjdpunkter. Den eleganta och ytterst mångsidiga interiören bjuder på generösa förvaringsmöjligheter framför allt tack vare det flexibla bagageutrymmet. I kombination med imponerande kördynamik och innovativ teknik sätter BMW 5-serie Sedan en ny standard när det gäller komfort och flexibilitet.

  KÖRLÄGEN I BMW 5-SERIE TOURING LADDHYBRID

  Kör bara på el och utan utsläpp till arbetet eller kraftfullt och dynamiskt hybridläge med tillräcklig räckvidd under långresan. Fördelen med en laddhybrid är att den drivs både av en elmotor och en förbränningsmotor, som båda arbetar sömlöst tillsammans. Du kan själv välja om du vill köra på eldrift, så länge batteriet har tillräcklig laddning, eller hybriddrift. En laddhybrid ger dig helt enkelt körglädje mil efter mil utan att du behöver bekymra dig om elräckvidd.

  Priser BMW 5-serie Touring laddhybrid

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW 530e Touring

  Motoreffekt: 215 kW (292 hk)

  Elektrisk räckvidd: Upp till 56 km 

  Laddningstid: 3,6 h (AC-laddning)

  Förbrukning: 1,6 l / 100 km (blandad körning)

  Koldioxidvärde: 35 g / km (blandad körning)


  Pris från:

  639 000 kr

  Billån från:

  7 653 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från:

  3 775 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW 530e xDrive Touring

  Motoreffekt: 215 kW (292 hk)

  Elektrisk räckvidd: Upp till 52 km 

  Laddningstid: 3,6 h (AC-laddning)

  Förbrukning: 1,8 l / 100 km (blandad körning)

  Koldioxidvärde: 42 g / km (blandad körning)


  Pris från:

  662 000 kr

  Billån från:

  7 908 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från:

  3 875 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)