BMW 7-serie laddhybrid


Pris från: 1 321 100 kr

BMW Billån från: 16 167 kr / månad 

Förmånsvärde från:  8 399 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Med elegans och teknologi på helt nya nivåer

BMW har lanserat den nya generationen av sin lyxiga BMW 7-serie efter 45 år sedan den första modellen. Den nya 7-serien har en extra lång hjulbas som förbättrar komforten i baksätet. Fordonet har imponerande dimensioner och en kraftfull design med en hög front och baksida samt en distinkt sedanprofil. Bilen har adaptiv luftfjädring och fyrhjulsstyrning för att ge både komfort och dynamisk körning. Sett framifrån har den karakteristiska designen hos de två runda strålkastarna och njurgrillen fått en ny tolkning. De delade strålkastarna med de smala horisontella LED-ljuselementen är placerade högre upp på fronten. Med "Iconic Glow" är positionsljus, varselljus och blinkers omgivna av exklusivt kristallglas. Strax under dessa hittas Matrix LED-enheterna för halvljus och helljus med nya funktioner.

Interiören är fokuserad på en innovativ användarupplevelse med det senaste iDrive-operativsystemet och en ny typ av ljus- och funktionslist på instrumentpanelen och dörrarna. Passagerarutrymmet har högsta komfort och en ny standard för underhållning, inklusive BMW Theater Screen med en ultrabred skärm och Bowers & Wilkins Surround Sound System. Förarassistentsystemen bidrar till en säker och bekväm körupplevelse. 

I samband med den nya 7-serien lanseras också BMW i7, den första elektriska modellen i segmentet.

Höjdpunkter

  • BMW 7-seriens laddhybridmodell har en imponerande elektrisk räckvidd, vilket innebär att den kan köra en betydande sträcka på enbart el. Detta gör det möjligt att köra kortare resor utan att använda bensinmotorn och därmed minska utsläppen.
  • Känd för sin lyxiga interiör och komfortfunktioner. Laddhybridmodellen är inget undantag, och den erbjuder samma höga nivå av komfort som de andra modellerna i serien.
  • Laddhybridmodellen är utrustad med avancerad teknologi som förbättrar både körglädjen och effektiviteten. Detta inkluderar BMWs senaste iDrive-system, förarassistansfunktioner och uppkopplade tjänster som gör det möjligt att övervaka och styra laddningsprocessen.

MULTISENSORISK UPPLEVELSE

I den första helt elektriska BMW i7 förenas elektriska prestanda och multisensorisk underhållning till en oförglömlig körupplevelse:

- Välkomstscenario ”Great Entrance Moments”
- Kristallstrålkastare och lysande BMW "Iconic Glow"
- Lyxlounge-atmosfär i interiören med individuella My Modes
- Bioupplevelse på 31,3-tums Theatre Screen i baksätet
- Över 400 kW* och mer än 600 km* e-räckvidd

UPPTÄCK ÄVEN ELEKTRISKA BMW I7

BMW i7 xDrive60 är den första helektriska modellen i detta segment. Bilen drivs av två elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln, och har en total effekt på 400 kW / 544 hk och tar sig från 0-100 på 4,7 sekunder. Genom AC-laddning på 11 kW laddas batteriet från 10 till 100 procent på 9,5 timmar. Med DC-laddning laddas batteriet från 10 till 80 procent på 34 minuter under optimala förhållanden. Den uppdaterade laddningskurvan gör att BMW i7 kan nå en räckvidd på 170 km på endast 10 minuters laddning under optimala förhållanden. Under 2023 kommer toppmodellen BMW i7 M70 xDrive, med över 600 elektriska hästkrafter och mer än 1.000 Nm i vridmoment.

FÖRARASSISTANS I BMW 7-SERIE

BMW 7-serie har som standard flera förar- och assistanssystem. Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Systemet omfattar bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, Emergency Steer Assist samt körfältsassistent med aktivt sidokollisionsskydd. Parking Assistant Plus hjälper dig när du parkerar och manövrerar bilen och visar dig i 3D hur området runt bilen ser ut med hjälp av flera kameror.

Priser BMW 7-serie

Priser för olika motoralternativ 

BMW 750e xDrive

Motoreffekt: 360 kW (489 hk)

Elektrisk räckvidd: Upp till 80 km

Laddningstid: 3 h (vid snabbladdning, 0 - 100%)

Förbrukning: 1 l / 100 km- (vid blandad körning)

Koldioxidvärde: 22 g / km


Pris från

1 321 100 KR

Billån från

16 167 KR / MÅNAD

Förmånsvärde från

8 399 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)

BMW M750e xDrive

Motoreffekt: 420 kW (571 hk)

Elektrisk räckvidd: 84 km

Laddningstid: 3 h (vid snabbladdning, 0 - 100%)

Förbrukning: 1 l / 100 km 

Koldioxidvärde: 23 g / km


Pris från

1 651 100 KR

Billån från

20 195 KR / MÅNAD

Förmånsvärde från

9 199 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)