BMW 7-serie laddhybrid


Pris från: 1 410 600 kr

BMW Billån från: 16 167 kr / månad 

Förmånsvärde från:  8 989 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Höjdpunkter

  • BMW 7-seriens laddhybridmodell har en imponerande elektrisk räckvidd, vilket innebär att den kan köra en betydande sträcka på enbart el. Detta gör det möjligt att köra kortare resor utan att använda bensinmotorn och därmed minska utsläppen.
  • Känd för sin lyxiga interiör och komfortfunktioner. Laddhybridmodellen är inget undantag, och den erbjuder samma höga nivå av komfort som de andra modellerna i serien.
  • Laddhybridmodellen är utrustad med avancerad teknologi som förbättrar både körglädjen och effektiviteten. Detta inkluderar BMWs senaste iDrive-system, förarassistansfunktioner och uppkopplade tjänster som gör det möjligt att övervaka och styra laddningsprocessen.

konfigurera och skapa din BMW

Ge dig möjligheten till att skapa din egna BMW med oss. Anpassa varje detalj efter dina personliga önskemål och behov. Genom att använda BMW:s online-konfigurator kan du välja mellan olika modeller, färger, interiörer och tekniska alternativ för att skapa en bil som är perfekt för dig.

MULTISENSORISK UPPLEVELSE

I den första helt elektriska BMW i7 förenas elektriska prestanda och multisensorisk underhållning till en oförglömlig körupplevelse:

- Välkomstscenario ”Great Entrance Moments”
- Kristallstrålkastare och lysande BMW "Iconic Glow"
- Lyxlounge-atmosfär i interiören med individuella My Modes
- Bioupplevelse på 31,3-tums Theatre Screen i baksätet
- Över 400 kW* och mer än 600 km* e-räckvidd

UPPTÄCK ÄVEN ELEKTRISKA BMW I7

BMW i7 xDrive60 är den första helektriska modellen i detta segment. Bilen drivs av två elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln, och har en total effekt på 400 kW / 544 hk och tar sig från 0-100 på 4,7 sekunder. Genom AC-laddning på 11 kW laddas batteriet från 10 till 100 procent på 9,5 timmar. Med DC-laddning laddas batteriet från 10 till 80 procent på 34 minuter under optimala förhållanden. Den uppdaterade laddningskurvan gör att BMW i7 kan nå en räckvidd på 170 km på endast 10 minuters laddning under optimala förhållanden. Under 2023 kommer toppmodellen BMW i7 M70 xDrive, med över 600 elektriska hästkrafter och mer än 1.000 Nm i vridmoment.

FÖRARASSISTANS I BMW 7-SERIE

BMW 7-serie har som standard flera förar- och assistanssystem. Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Systemet omfattar bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, Emergency Steer Assist samt körfältsassistent med aktivt sidokollisionsskydd. Parking Assistant Plus hjälper dig när du parkerar och manövrerar bilen och visar dig i 3D hur området runt bilen ser ut med hjälp av flera kameror.

BMW i7 M70 xDrive: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 23,7-20,8; räckvidd, WLTP i km: 489-559 *Angivna värden för räckvidd är endast preliminära.