BMW 8-serie Cabriolet


Pris från: 1 512 100 kr

BMW Billån från: 18 492 kr / månad 

Förmånsvärde från:  10 990 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Elegant och sportig Cabriolet

Mönstret är likadant varje år. Precis då solens strålar äntligen börjar värma igen efter en småhuttrig vinter vaknar intresset för cabriolets plötsligt till liv. Alla som älskar att köra bil utan tak rekommenderas att rikta blickarna på denna skönhet: BMW 4-serie Cabriolet. BMW 4-serie Cabriolet erbjuds med tre olika motoralternativ: Bensinmotorerna är 420i Cabriolet med en rak fyra på två liter och 184 hästkrafter, 430i Cabriolet har samma motor men med 258 hästkrafter samt M440i xDrive Cabriolet med en rak sexa på tre liter och 374 hästkrafter. BMW M440i xDrive Cabriolet har tdessutom försetts med BMW:s mildhybridteknik vilket gör att energi alstras i ett 48 voltsbatteri varje gång föraren bromsar bilen. På det här sättet reduceras både bränsleförbrukning samtidigt som bilen kan få en extra ”boost” vid exempelvis acceleration och omkörningar. Tillvalslistan för BMW 4-serie Cabriolet är förstås lång och går i linje med det som erbjuds vid ett köp av 3-serien eller 5-serien. En åttastegad automatlåda är standard, men som tillval finns en särskild sportautomatlåda med ett så kallat ”Sprintläge” för snabbare acceleration. Den nya modellen har också BMW:s senaste operativsystem till infotainmentsystemet som standard vilket innebär att flera av bilens funktioner och finesser kan uppdateras trådlöst via nätet.

Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • SUFFLETT MED TRE LAGER TYG

  Den nya suffletten består av tre lager tyg vilket gör att den uppfälld stänger ute värme, kyla och ljud precis lika bra som en hardtop. Taket drivs av en elektrisk motor som gör det möjligt att med ett enda knapptryck fälla upp eller ned suffletten inom 18 sekunder. Manövern går dessutom att utföra i hastigheter upp till 50 km/tim. Den nya tygsuffletten gör även att bagagekapaciteten har ökat från 300 till 385 liter när taket är nedfällt.

  INTERIÖR SOM SÄTTER FÖRAREN I CENTRUM

  Invändigt känner alla som har lärt sig uppskatta BMW:s premiumkänsla igen sig. Interiören är i stort densamma som i nya 3-serien och 5-serien. Kupén är dock placerad längre bak, vilket ger ett mer generöst benutrymme. Mittkonsolen är vinklad för att ge föraren en känsla av att sitta i centrum. Sportstolar är standard och bullernivån minskar tack vare en vindruta med akustikglas.

  Priser BMW 8-serie Cabriolet

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW M850i Cabriolet

  Motoreffekt: 390 kW (530 hk) 

  Förbrukning: 10,8 l / 100 km 

  Koldioxidvärde: 247 g / km


  Pris från

  1 512 100 KR

  Billån från

  18 492 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  10 990 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)