BMW M850i xDrive Coupé


Pris från: 1 429 000 kr

BMW Billån från: 17 476 / månad 

Förmånsvärde från:  10 495 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Sofistikerat sportig

Nya BMW 8-serie Coupé förenar karaktären hos en sportbil med den exklusiva elegansen i BMW lyxklass. Här är en modell som erbjuder såväl ikonisk design med enastående estetik som sportig kördynamik och mycket exakt manöverförmåga. Kraft. Kontrollerad. Komfort. Med sin extraordinära smidighet och imponerande prestanda får BMW 8-serien både varvräknaren att och adrenalinnivån att skjuta i höjden. I kombination med exklusiva banracingegenskaper är lyxsportbilen den perfekta fusionen av högsta kvalitet och maximal prestanda. Invändigt i kupén i BMW 8-serie Coupé möts du av modern sportighet och bekväm lyx tack vare ett stort antal högkvalitativa utrustningsdetaljer och exklusiva funktioner. Självklart är bilen utrustad med mängder av innovativ teknik och smarta digitala tjänster, vilket är typiskt för en BMW i lyxklassen.

Höjdpunkter 

 • Uppdaterad design både exteriört och interiört
 • Ikonisk design som förmedlar lyx rakt igenom 
 • Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation
 • Högeffektiva BMW TwinPower Turbo bensinmotor
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • LYXIG INTERIÖR

  Interiört bjuder inte bara BMW 8-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.

  SPORTIG KÖRUPPLEVELSE

  BMW 8-serie har Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation, det förhöjer kördynamiken och bidrar till ökad komfort. Den aktiva integralstyrningen ger dig både bättre kurvegenskaper och och bättre stabilitet vid högre hastigheter.

  BMW xDrive

  BMW xDrive är ett intelligent system för fyrhjulsdrift och fördelar drivkraften mellan fram och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och säkerhet. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar även över- eller understyrning i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

  Pris BMW 8-serie Coupé

  Priser för olika motoralternativ 

  M850i xDrive Coupé

  Motoreffekt: 390 kW (530 hk)

  Förbrukning: 10,8 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 245 g / km


  Pris från

  1 429 000 KR

  Billån från

  17 476 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  10 495 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)