BMW 8-serie Gran Coupé


Pris från: 1 397 900 kr

BMW Billån från: 17 094 kr / månad 

Förmånsvärde från:  10 258 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Distinkt, elegant och sportig

När dynamik möter lyx uppstår något unikt: BMW 8-serie Gran Coupé är en sportbil som tar andan ur dig med fyra dörrar och enastående känsla av rymd. Bilens design är estetik i sin mest engagerande form. Det motiverar ett helt nytt formspråk för lyxiga sportbilar och förmedlar ohämmad kraft och imponerande smidighet. BMW 8-serie Gran Coupé levererar på detta kompromisslösa löfte om sportiga köregenskaper för varje meter asfalt den lägger bakom sig. Så snart den temperamentsfulla motorn driver upp varvräknaren i den övre delen av skalan stiger även passagerarnas puls. På alla fyra platserna – i en oemotståndlig och samtidigt imponerande sportig ambiens. Kupén i BMW 8-serie Gran Coupé imponerar med unik elegans och lyxig sportighet tack vare ett stort antal högkvalitativa utrustningsdetaljer och exklusiva funktioner.  Självklart är bilen utrustad med mängder av innovativ teknik och smarta digitala tjänster, vilket är typiskt för en BMW i lyxklassen.

BMW xDrive

BMW xDrive är ett intelligent system för fyrhjulsdrift och fördelar drivkraften mellan fram och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och säkerhet. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar även över- eller understyrning i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

SPORTIG KÖRUPPLEVELSE

BMW 8-serie har Adaptivt M-chassi som gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna baserat på körsituation, det förhöjer kördynamiken och bidrar till ökad komfort. Den aktiva integralstyrningen ger dig både bättre kurvegenskaper och och bättre stabilitet vid högre hastigheter.

LYXIG INTERIÖR

Interiört bjuder inte bara BMW 8-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.

Priser BMW 8-serie Gran Coupé

Priser för olika motoralternativ 

BMW M850i xDrive Gran Coupé

Motoreffekt: 390 kW (530 hk) 

Förbrukning: 10,8 l / 100 km 

Koldioxidvärde: 246 g / km


Pris från

1 397 900 KR

Billån från

17 094 KR / MÅNAD

Förmånsvärde från

10 258 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)