BMW M3 Sedan


Pris från: 1 005 600 kr

BMW Billån från: 12 317 kr / månad 

Förmånsvärde från: 8 060 kr / månad Maximal kördynamik

BMW M3 Sedan kombinerar kraftfulla proportioner och en distinkt fyradörrars 3-box-design med köregenskaper typisk för M. Trion av starka personligheter anförs av BMW M3 Sedan med en motoreffekt på imponerande 510 hk och ett vridmoment på 650 Nm. Maximal kördynamik garanteras såväl i vardagen som på tävlingsbanan eftersom bilen är utrustad med en High-Performance M TwinPower Turbo-motor, 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic, fyrhjulsdriften M xDrive* som tillval, aktiv M differential och teknik i massor som har hämtats från motorsportvärlden. Modellsortimentet fulländas av BMW M340i xDrive och BMW M340d xDrive Sedan. Förutom designen imponerar de kraftfulla sportsedanerna med en ytterst välavvägd blandning av sportighet, effektivitet och bekväm vardagsfunktionalitet. BMW M3 Competition Sedan visar hur mycket motorsport som är möjlig med en BMW 3-serie Sedan. Toppmodellen BMW 3-serie Sedan M är utrustad med en kraftfull 6-cylindrig High-Performance M TwinPower Turbo-bensinmotor och drivline- och chassiteknik hämtad från motorsportens värld. Den har sedan anpassats för körning på vanlig väg. Tillsammans med fyrhjulsdriften M xDrive (tillval) med Aktiv M differential levererar denna unika sportsedan alltid typisk kördynamik för M på högsta nivå. Utseendemässigt har bilen atletiska uttryck med kraftfulla proportioner och den distinkta 3-box-designen. Uttrycksfulla M designdetaljer som kolfibertak med fenor eller den genomgående tröskeln ger bilens exteriör en utpräglad motorsport-look. Kupén hos BMW M3 Competition Sedan präglas av en mängd sportiga och eleganta M detaljer som genomgående sätter föraren i fokus.

Höjdpunkter BMW M3 Competition 

•  Maximal kördynamik med bakhjulsdrift eller M xDrive 
•  High Performance M TwinPower Turbo rak 6-cylindrig bensinmotor med 510 hk  
•  Snabb 8-stegad M Steptronic-sportväxellåda med Drivelogic
•  0 - 100 km / h på endast 4,1 sekunder med M Steptronic
•  Adaptiva LED-strålkastare och M lyktor Shadow Line
 

ADAPTIVT M-CHASSI

Med det adaptiva M-chassit med variabeldämparinställning kan chassits egenskaper anpassas individuellt - från komfort till extra sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper. Elektroniskt anpassar du snabbt och enkelt den inställning du föredrar.

DYNAMISK INSTRUMENTDISPLAY

Tack vare BMW Operating System 8 är indikeringen på den M specifika och multifunktionella instrumentdisplayen mycket dynamisk. Den byter mellan tre olika lägen beroende på körsituation; Sport, Road eller Track.

M CARBON TAK

Som en del av det intelligenta lättvikskonceptet är M carbon taket en bidragande faktor till att bilens vikt har reducerats. Konstruktionen består av kolfiberförstärkt plast och väger 6 kg mindre än jämförbart tak i stål. Det innebär att bilens tyngdpunkt hamnar lägre och att kördynamiken ökar ytterligare.

Pris BMW M3 Sedan

Priser för olika motoralternativ.

BMW M3 Competition Sedan

Motoreffekt: 375 kW (510 hk)

Acceleration: 0 - 100 km / h på 3,9 sekunder

Förbrukning: 9,8 l / 100 km- (vid blandad körning)

Koldioxidvärde: 223 g / km


Pris från

1 005 600 KR

Billån från

12 317 KR / MÅNAD

8 060 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)

BMW M3 Competition xDrive Sedan

Motoreffekt: 375 kW (510 hk)

Acceleration: 0 - 100 km / h på 3,5 sekunder

Förbrukning: 10,1 l / 100 km- (vid blandad körning)

Koldioxidvärde: 229 g / km


Pris från

1 056 600 KR

Billån från

12 939 KR / MÅNAD

8 110 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)