BMW X7


Pris från: 1 042 100 kr

BMW Billån från: 12 761 kr / månad 

Förmånsvärde från:  6 112 kr / månad (vid 50% marginalskatt)The President

Med nya BMW X7 har X-familjen inte bara fått en ny toppmodell, utan även en ny definition av progressiv lyx för hela bilmärket BMW. Redan vid första anblicken blir det glasklart att nya BMW X7 besitter en speciell närvärokänsla och suveränitet. Samspelet mellan stora partier och knivskarpa designlinjer ger bilen en osedvanligt elegant stil som höjer sig över mängden. Invändigt är denna lyxiga SUV ett under av utrymme med imponerande mycket plats. Och tack vare exklusiva designdetaljer, innovativa funktioner för ditt välbefinnande och nyskapande komfortlösningar skapas dessutom en unik och behaglig atmosfär. Innovationer och smarta tekniska lösningar för en fantastisk körupplevelse. Funktioner som perfekt uppkoppling och digitala tjänster tar BMW X7 till nya höjder. Allt från att enkelt och smidigt kunna låsa upp dörren med BMW Digital Key på telefonen till att styra bilens funktioner på ett modernt och intuitivt sätt när du kör – lägg sedan till Driving Assistant, Parking Assistant och backningsassistenten ovanpå det. Du får en bil som med ett otal hjälpfunktioner, assistanssystem och den innovativa BMW Personal CoPilot gör att varje resa präglas av dina egna önskemål och av maximal komfort.

Höjdpunkter 

 • Kraftfull design kombineras med lyxig interiör 
 • Dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass
 • Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet  
 • BMW Live Cockpit Plus har navigationsfunktion, kombiinstrument med en 5,1"stor display och en högupplöst 10,5" informationsdisplay med pekfunktion
 • Med BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift, får du bättre drivgrepp, kördynamik och körsäkerhet i alla situationer 
 • BMW OPERATING SYSTEM 8

  Med BMW Curved Display, BMW iDrive och BMW Operatingsystem 8 blir handhavandet intuitivt, personligt och smidigt. Naturlig röststyrning, stor pekskärm du själv väljer vad som ska visas och BMW Personal Assistant skapar en helt ny typ av upplevelse.

  BEKVÄMT OCH RYMLIGT

  Som standard kommer BMW X7 med sju platser men går även att beställa som 6-sitsig som tillval. Det ger än mer komfort och benutrymme i andra raden och underlättar instigning till tredje raden. Oavsett om du väljer sjul eller sex säten så kan vi utlova svårslagen komfort!

  LYXIG INTERIÖR

  Interiört bjuder inte bara BMW 7-serie på hög komfort och en exklusiv känsla utan även en rad lyxiga detaljer som förhöjer resan. Vad sägs om Bowers & Wilkins Diamond Sorround Sound System som ger ljudkvalitet i studiokvalitet. Eller handgjorda glasinlägg i kristall som bland annat återfinns i växelväljaren, vid kontrollreglaget och på start/stop knappen.

  Priser BMW X7

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW X7 xDrive40i

  Motoreffekt: 280 kW (381 hk)

  Förbrukning: 9,7 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 220 g / km


  Pris från

  1 042 100 KR

  Billån från

  12 761 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  8 046 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW X7 xDrive40d

  Motoreffekt: 259 kW (352 hk)

  Förbrukning: 7,9 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 206 g / km


  Pris från

  1 072 000 KR

  Billån från

  12 491 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  6 112 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW X7 M70i

  Motoreffekt: 390 kW (530 hk)

  Förbrukning: 12,1 l / 100 km

  Koldioxidvärde: 274 g / km


  Pris från

  1 292 000 KR

  Billån från

  15 811 KR / MÅNAD

  Förmånsvärde från

  9 760 KR / MÅNAD
  (Vid 50% marginalskatt)