BMW i5


Pris från: 815 000 kr

BMW Billån från: 9 991 kr / månad 

Förmånsvärde från:  7 249 kr / månadSportig körglädje i elektriskt utförande

BMW i5 är en elektrisk version av BMW 5-serien som kombinerar bekvämlighet, elegans och sportighet. Med en imponerande elektrisk räckvidd på upp till 582 km och avancerade förarassistanssystem som Parking Assistant Professional och Driving Assistant Professional, erbjuder BMW i5 en säker och smidig körupplevelse. Bilens interiör imponerar med sin funktionella design och innovativa funktioner som Interaction Bar och BMW Curved Display. Dessutom erbjuder BMW i5 avancerad teknik för resunderhållning, vilket gör långresor mer interaktiva och underhållande. Med BMW Live Cockpit Professional kan föraren enkelt se viktig information utan att ta ögonen från vägen. BMW i5 är en imponerande elektrisk bil som kombinerar prestanda och teknologi på ett imponerande sätt.

Höjdpunkter

  • Elektrisk räckvidd på upp till 582 km: BMW i5 erbjuder en imponerande elektrisk räckvidd, vilket gör att föraren kan köra längre sträckor utan att behöva ladda bilen.
  • Avancerade förarassistanssystem: Med funktioner som Parking Assistant Professional och Driving Assistant Professional kan BMW i5 parkera sig själv automatiskt och hjälpa föraren att hålla rätt körfält och avstånd, vilket ger en trygg och bekväm körupplevelse.

En imponerande syn i mörkret

Även i mörkret är BMW njure Iconic Glow tydligt synlig och fångar verkligen uppmärksamheten. Det vita ljuset framhäver njurens form både när bilen är parkerad och när den körs.

Videostreamning i bilen

I ett omfattande mediotek hittar du snabbt ett lämpligt utbud av filmer och serier som hjälper dig att förkorta väntetiden medan du laddar din bil.

Panoramaglastak

BMW i5 är utrustad med ett imponerande panoramaglastak som verkligen tar bilupplevelsen till nya höjder. Med det generösa glastaket kan föraren och passagerarna njuta av enastående utsikt och känna sig i ett med omgivningen. Ljuset som flödar in genom taket skapar en luftig och öppen atmosfär inne i bilen. Oavsett om det är en solig dag eller en stjärnklar natt ger panoramaglastaket en extra dimension av lyx och komfort till BMW i5.

Priser BMW i5

Priser för olika motoralternativ

BMW i5 eDrive40

Motoreffekt: 250 kW (340 hk)

Elektrisk räckvidd: Från 496 km 

Laddningstid: 30 min (vid snabbladdning)

Förbrukning: 15,9-18,9 kWh / 100 km

Koldioxidvärde: 0 g / km


Pris från

815 000 KR

Billån från

9 991 KR / MÅN

Förmånsvärde från

BMW i5 M60 xDrive

Motoreffekt: 442 kW

Elektrisk räckvidd: Från 455 km 

Laddningstid: 30 min (vid snabbladdning)

Förbrukning: Från 18,2 kWh / 100 km

Koldioxidvärde: 0 g / km


Pris från

1 257 000 KR

Billån från

15 379 KR / MÅN

Förmånsvärde från