BMW i7


Pris från: 1 651 100 kr

BMW Billån från: 20 195 kr / månad 

Förmånsvärde från:  8 975 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Lyxig körglädje i elektriskt utförande

BMW 7-serien är en symbol för lyxig körglädje. 45 år efter att den första generationen lanserades kommer nu den första helt elektriska modellen i serien - BMW i7. Byggd på samma kombination av sportiga och komfortorienterade köregenskaper, med det exklusiva utrymme som kännetecknar en lyxsedan från BMW, är den helt nya och elektriska BMW i7 den mest kraftfulla varianten av nya 7-serien. Nya BMW 7-serie kommer till skillnad från sin föregångare endast med extra lång hjulbas vilket resulterar i förbättrad komfort i baksätet. Den adaptiva luftfjädringen och fyrhjulsstyrningen säkerställer att bilen elegant kan växla mellan komfort och mer dynamisk körning. Sett framifrån har den karakteristiska designen hos de två runda strålkastarna och njurgrillen fått en ny tolkning. De delade strålkastarna med de smala horisontella LED-ljuselementen är placerade högre upp på fronten. Med "Iconic Glow" är positionsljus, varselljus och blinkers omgivna av exklusivt kristallglas. Strax under dessa hittas Matrix LED-enheterna för halvljus och helljus med nya funktioner.

De distinkta BMW-njurarna kan också lysas upp – både när bilen står stilla och i rörelse. I interiören är fokus på en innovativ användarupplevelse med senaste generationen av operativsystemet iDrive. Utöver BMW Curved Display, känd från BMW i4 och BMW iX, ger en ny typ av ljus- och funktionslist på instrumentpanel och dörrar, en extra upplevelse – både visuellt och genom beröring. Passagerarutrymmet har både högsta komfort och en ny standard för underhållning. Inställningarna styrs från touchskärmar i dörrsidorna bak. BMW Theater Screen, som fälls ned från taket, kommer med en ultrabred 31-tumsskärm med 32:9 panoramaformat och 8K-upplösning. Skärmen är utrustad med smart TV-funktion och breder ut sig horisontellt över nästan hela interiören. Senare kommer man också kunna använda BMW Curved Display för att titta på Youtube när bilen står stilla. Till detta kommer en unik ljudupplevelse från Bowers & Wilkins Surround Sound System, utrustad med 4D-teknik, 18 högtalare och effekt på 655 watt. Genom ”Iconic Sounds” komponeras den elektriska ljudbilden av toner från den berömda filmkompositören Hans Zimmer. För den som sitter bakom ratten i nya BMW 7-serien, bidrar ett antal förarassistentsystem till en komfortabel och säker körupplevelse. 

Höjdpunkter

  • Den första helt elektriska modellen i BMW 7-serien, BMW i7, lanseras efter 45 år sedan den första generationen av serien.
  • Frontdesignen har fått en ny tolkning med karakteristiska runda strålkastare och njurgrill. De delade strålkastarna har smala horisontella LED-ljuselement och omges av exklusivt kristallglas.
  • Passagerarutrymmet erbjuder högsta komfort och en ny standard för underhållning, inklusive touchskärmar i dörrsidorna bak och en ultrabred 31-tumsskärm med 8K-upplösning som fälls ned från taket.
  • Bilen har adaptiv luftfjädring och fyrhjulsstyrning för att växla mellan komfort och dynamisk körning.

MULTISENSORISK UPPLEVELSE

I den första helt elektriska BMW i7 förenas elektriska prestanda och multisensorisk underhållning till en oförglömlig körupplevelse:

- Välkomstscenario ”Great Entrance Moments”
- Kristallstrålkastare och lysande BMW "Iconic Glow"
- Lyxlounge-atmosfär i interiören med individuella My Modes
- Bioupplevelse på 31,3-tums Theatre Screen i baksätet
- Över 400 kW* och mer än 600 km* e-räckvidd

ELEKTRISK KÖRGLÄDJE

I nya BMW i7 upplever du nästa generations körglädje:

400 kW* (544 hk*) effekt ger kraft på vägen
Upp till 745 Nm* vridmoment för maximalt dynamisk startförmåga
Från 0 till 100 km/h på blott 4,7 s*
Tack vare det innovativa drivkonceptet eDrive nästan ljudlöst och lokalt utsläppsfritt

FÖRARASSISTANS I BMW i7

BMW i7 har som standard flera förar- och assistanssystem. Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Systemet omfattar bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, Emergency Steer Assist samt körfältsassistent med aktivt sidokollisionsskydd. Parking Assistant Plus hjälper dig när du parkerar och manövrerar bilen och visar dig i 3D hur området runt bilen ser ut med hjälp av flera kameror.

Pris BMW i7

 

BMW i7 xDrive60

Motoreffekt: 400 kW (544 hk)

Elektrisk räckvidd: 623 km 

Laddningstid: 34 min (vid snabbladdning)

Förbrukning: 18,5 kWh / 100 km

Koldioxidvärde: 0 g / km


Pris från

1 651 100 KR

Billån från

20 195 KR / MÅN

8 975 KR / MÅNAD
(Vid 50% marginalskatt)