BMW iX


Pris från: 876 800 kr

BMW Billån från: 10 714 kr / månad 

Förmånsvärde från:  4 020 kr / månad (vid 50% marginalskatt)The Ultimate Electric Driving Machine

Resultatet av en vision. Skapad för elektrisk mobilitet. Tack vare effektiv BMW eDrive-teknik och den helt elektriska fyrhjulsdriften uppnår BMW iX en enastående räckvidd och imponerande acceleration från stillastående. Det smarta BMW Operating System 8 håller sig hela tiden uppdaterat och är mycket enkelt att använda. Med en räckvidd på upp till 630 km är BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km) perfekt både i stan och för längre sträckor. Den mycket effektiva konstruktionen ger en ytterst låg energiförbrukning som inte överskrider 23 kW/h och en fantastisk aerodynamik med ett cw-värde på 0,25 och är det lägsta i detta fordonssegment. När BMW iX körs i MyMode Efficient ökar den imponerande effektiviteten ytterligare. Med din BMW iX och BMW Charging har du tillgång till en mängd skräddarsydda erbjudanden för laddning hemma, på jobbet och när du reser. Den imponerande laddeffekten gör att du kan ladda bilen till en räckvidd av 120 km på bara 10 minuter eller hela räckvidden på mindre än 40 minuter på offentliga IONITY High Power Charging-stationer. Alla laddtider anges utifrån optimala laddningsförhållanden och enligt WLTP-körcykeln.

Höjdpunkter 

 • BMW iX xDrive50  har upp till 630 km elektrisk räckvidd
 • Vi har leveransklara BMW iX xDrive40 med korta leveranstider   
 • Endast 6 min laddning vid snabbladdningsstation ger 100 km räckvidd och med laddbox hemma tar det ca 1h 41 min för BMW iX xDrive50 och 8 min respektive 1 h 39 min för BMW iX xDrive40
 • Interaktiv och människolik teknik skapar en helt ny upplevelse
 • BMW Curved Display och nya BMW iDrive
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • BMW CHARGING

  BMW Charging Card ingår och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW iX får du IONITY Plus-paket ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid någon av de många IONITY High Power Charging-stationerna.

  LADDA SMART HEMMA

  Med en laddbox laddar du bilden säkert och effektiv hemma. Även om det är fullt möjligt att ladda genom vägguttag bör du inte göra det. Elanläggningen i huset kan överhettas och orsaka brand. Därför ska du låta installera en särskild laddbox, installationen säkerställer att kablar och skydd blir rätt dimensionerade för elbilsladdning. Vi erbjuder flera olika laddboxar beroende på dina behov och om du har en eller flera bilar som ska laddas samtidigt.

  FÖRARASSISTANS I BMW iX

  BMW iX har som standard flera förar- och assistanssystem. Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och säkerhet i kritiska eller monotona trafiksituationer. Systemet omfattar bland annat styr- och spårhållningsassistent med utökade funktioner, Emergency Steer Assist samt körfältsassistent med aktivt sidokollisionsskydd. Parking Assistant Plus hjälper dig när du parkerar och manövrerar bilen och visar dig i 3D hur området runt bilen ser ut med hjälp av flera kameror.

  Priser BMW iX

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW iX xDrive40

  Motoreffekt: 240 kW (326 hk)

  Elektrisk räckvidd: 414 km 

  Laddningstid: 31 min (vid snabbladdning)

  Förbrukning: 20,5 kWh / 100 km

  Koldioxidvärde: 0 g / km


  Pris från

   876 800 KR

  Billån från

  10 714 KR / MÅN

  Förmånsvärde från

  4 020 KR / MÅN
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW iX xDrive50

  Motoreffekt: 385 kW (523 hk)

  Elektrisk räckvidd: 597 km 

  Laddningstid: 35 min (vid snabbladdning)

  Förbrukning: 20,8 kWh / 100 km

  Koldioxidvärde: 0 g / km


  Pris från

  1 099 800 KR

  Billån från

  13 460 KR / MÅN

  Förmånsvärde från

  5 492 KR / MÅN
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW iX M60

  Motoreffekt: 

  Elektrisk räckvidd: 558 km 

  Laddningstid: 

  Förbrukning: 22 kWh / 100 km

  Koldioxidvärde: 0 g / km


  Pris från

  1 447 500 KR

  Billån från

  17 704 KR / MÅN

  Förmånsvärde från

  7 305 KR / MÅN
  (Vid 50% marginalskatt)