BMW iX3


Pris från: 699 000 kr

BMW Billån från: 8 759 kr / månad 

Förmånsvärde från:  2 837 kr / månad (vid 50% marginalskatt)Upp till 46 mil i elektrisk räckvidd

Det finns många anledningar att välja BMW iX3. Den har inlett en ny era med körglädje utan lokala utsläpp. Upptäck vår första helt elektriska Sports Activity Vehicle, som förenar det bästa av två världar: kördynamiken och premiumkvaliteten hos BMW X3 med den förhöjda prestandan och effektiviteten hos femte generationens BMW eDrive-teknik. Med BMW Charging laddar du snabbare och effektivare än någonsin. Räckvidden är hela 459 km (WLTP) och med en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km (WLTP). Navigationssystemet har anpassats för iX3 och den hjälper dig att planera in dina laddstopp på din resa. Bagageutrymmet är på hela 510 liter och och med möjlighet att extrautrustas med infällbar dragkrok. Motorn har en effekt på 286 hk och ett vridmoment på 400 Nm och bilen gör 0-100 km/h på 6,8 sekunder. 

Höjdpunkter 

 • BMW iX3 har upp till 460 km elektrisk räckvidd
 • Tack vare det standardmonterade M Sportpaketet i den nya designen är BMW iX3 sportigare än någonsin 
 • Endast 7 min laddning vid snabbladdningsstation ger 100 km räckvidd och med laddbox hemma tar det ca 1h 37 min. 
 • Moderna användarfunktioner med intuitiv menystruktur och interaktion via pekskärm eller röststyrning
 • Active Guard bidrar till ökad komfort och säkerhet under längre resor med körfältsassistent med aktiv återföring, Speed Limit Info, manuell Speed Limit Assist och frontalkollisionsvarning
 • Parking Assistant underlättar parkering och vändning med backkamera och automatisk bromsfunktion
 • BMW CHARGING

  BMW Charging Card ingår och är din nyckel till det breda och ständigt växande BMW Charging-nätverket av publika laddningspunkter. Med abonnemanget Active kan du ladda i hela Europa med mycket attraktiva villkor – du får de första 12 månaderna helt utan grundavgift. Med nya BMW iX får du IONITY Plus-paket ett år extra utan grundavgift, för ultrasnabb laddning vid någon av de många IONITY High Power Charging-stationerna.

  LADDA SMART HEMMA

  Med en laddbox laddar du bilden säkert och effektiv hemma. Även om det är fullt möjligt att ladda genom vägguttag bör du inte göra det. Elanläggningen i huset kan överhettas och orsaka brand. Därför ska du låta installera en särskild laddbox, installationen säkerställer att kablar och skydd blir rätt dimensionerade för elbilsladdning. Vi erbjuder flera olika laddboxar beroende på dina behov och om du har en eller flera bilar som ska laddas samtidigt.

  FÖRHÖJ FRIHETSKÄNSLAN MED PANORAMAGLASTAK

  Panoramaglastak ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär och suddar bort gränsen mellan ute och inne. Du kan också välja att öppna hela eller delar av taket med en enkel knapptryckning eller via fjärrkontroll.

  Priser BMW iX3

  Priser för olika motoralternativ 

  BMW iX3 - Charged

  Motoreffekt: 210 kW (286 hk)

  Elektrisk räckvidd: 460 km 

  Förbrukning: 18,8 kWh / 100 km

  Koldioxidvärde: 0 g / km

  I Charged ingår bland annat: Panoramatak, BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional, Parking Assistant, sportstolar och mycket annat som bidrar till ökad  komfort, säkerhet och körglädje. 


  Pris från

  699 000 KR

  Billån från

  8 759 KR / MÅN

  Förmånsvärde från

  2 889 KR / MÅN
  (Vid 50% marginalskatt)

  BMW iX3 - Charged Plus

  Motoreffekt: 210 kW (286 hk)

  Elektrisk räckvidd: 455 km 

  Förbrukning: 18,8 kWh / 100 km

  Koldioxidvärde: 0 g / km

  Charged Plus: Utöver allt som ingår i Charged får du i detta utförande även bland annat Läderklädsel, 20" M Aerodynamic hjul, Head-Up Display, Parking Assistant Plus och mycket mer. 


  Pris från

  766 500 KR

  Billån från

  9 617 KR / MÅN

  Förmånsvärde från

  2 837 KR / MÅN
  (Vid 50% marginalskatt)