BYD HAN


Pris från: 668 700 kr

Privatleasing inkl moms från: 13 495 kr / månad 

Företagsleasing från: 7 499 kr / månad Vår sportiga och innovativa elbil BYD HAN

BYD HAN är en symbol för världsklassdesign som förenar effektivitet med överlägsen lyx. Dess modiga och innovativa exteriör är enastående från alla vinklar och har belönats med iF Design Award, ett av de mest prestigefyllda internationella designpriserna.

Med sina dramatiska kristallstrålkastare och futuristiska LED-bakljus har den en sportig och aerodynamisk design. Interiören imponerar med sin kompromisslösa design och komfort, inklusive en 15,6-tums multimedia-pekskärm, elektriskt justerbara säten och taklucka. Med uppvärmda säten, ljus interiör och ljudsystem från Dynaudio erbjuder BYD HAN en lyxig och avslappnad resa. Säkerhet är en prioritet med 360-graders kameror, heads-up display och utmärkt bromsprestanda.

Levererar en ultimat AWD-upplevelse med intelligent fjädring och imponerande acceleration. Dess innovativa Vehicle-to-Load-teknik gör det möjligt att använda bilen som en mobil strömkälla. Appen ger användaren full kontroll över fordonet och Blade-batteriet erbjuder förbättrad säkerhet, optimerad styrka och lång räckvidd. Dess högeffektiva värmepumpsystem sparar energi genom att utnyttja överskottsenergi från omgivningen och bilens system.


Höjdpunkter

 • Interiören erbjuder design och komfort, med en 15,6 tums multimediapekskärm, elektrisk justerbara säten och taklucka ger en härlig atmosfär.
 • Bilens AWD-system och intelligenta fjädring ger en ultimat körupplevelse, med snabb acceleration och en mjuk och bekväm åktur.
 • BYD HAN har vunnit iF Design Award, ett av de mest prestigefyllda internationella designpriserna, för sin modiga och innovativa exteriör samt lyxiga interiör.
 • Bilens Blade-batteri har förbättrad säkerhet, optimerad styrka, lång räckvidd och livslängd.
 • UTMÄRK BROMSPRESTANDA

  Utrustad med Boschs senaste Integrated Power Brake (IPB) System, med Brembo bromsok, de välkända specialisterna på bromssystem för högpresterande bilar. BYD HAN har utmärkt prestanda och drar nytta av bättre stabilitet, snabb respons och kortare bromssträcka.

  PANORAMATAK

  Från solsken till stjärnorna, det skjutbara panorama glastaket med justerbart solskydd låter dig omfamna himlens skönhet.

  HÅLL DIG UPPKOPPLAD

  BYD App ger dig full kontroll över ditt fordon, när som helst, var som helst. Den är enkel och intuitiv att använda och ger realtidsinformation om din fordonsstatus, samtidigt som du kan fjärr-aktivera och styra nyckelfunktioner från din smartphone.

  Priser BYD HAN

  BYD HAN

  Motoreffekt: 380 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 521 km 

  Bagagerumsvolym: 410 liter

  Energiförbrukning: 18,5 kWh / 100 km

  Batterikapacitet: 85,4 kWh

  Utrustning i urval:

  19” tums fälgar
  Panoramatak
  Läderklädsel
  Elektrisk inställbara stolar fram och bak med stolsvärme och ventilation
  Instrumentkluster: digital, 12,3 tum
  Apple Carplay, Android Auto
  Keyless start- och låssystem
  360-graders kamera
  Adaptiv farthållare
  Filhållningsassistent
  Dödavinkelvarnare
  Främre och bakre kollisionsvarnare
  Infotainmentskärm: 15,6 tum

  Pris från:

  668 700 KR

  Privatleasing från:

  13 495 KR / MÅN

  Företagsleasing från:

  7 499 KR / MÅN