BYD TANG


Pris från: 668 700 kr

Privatleasing inkl moms från: 13 495 kr / månad 

Företagsleasing från: 7 499 kr / månad BYD TANG - En bil för äventyrliga resor

BYD TANG representerar en perfekt balans mellan stil och prestanda. Med en design inspirerad av drakens gynnsamma krafter, har BYD:s designteam skapat en bil som förenar fantastiskt hantverk och dynamik. Oavsett vart du ska eller vad du gör, kan du ta med dig all din utrustning på resan. Den erbjuder generöst förvaringsutrymme, takräcken och dragkrok för att möta dina behov. Res i hög komfort med BYD TANGs sju säten och det rymliga lastutrymmet på 1 655 liter. De exklusiva premiumläderstolarna, fällbara baksäten och justerbara förarsätet med minnesfunktion ger flexibilitet och lyx.

Interiören är en sensorisk upplevelse med 31-färgs omgivande ljus och ett förstklassigt ljudsystem med 12 högtalare och DIRAC Live®-funktion för en naturligt ren ljudkvalitet. BYD TANG erbjuder inte bara stil utan också kommunikation. Med omgivande ljus som anpassar sig till ditt humör och en innovativ mittkontroll med pulserande ljusdesign kan du enkelt växla mellan olika funktioner och lägen.

Säkerheten är prioriterad i BYD TANG. Med avancerade förarassistansfunktioner, inklusive en 360-graders HD-surroundkamera, elva utomhusradarer och ADAS-system, kan du känna dig trygg och avslappnad under resan. Bilen är inte bara stil och prestanda, det är också hållbarhet och effektivitet. Med BYDs IGBT-teknik och det säkra Blade Battery är TANG byggd för att hålla och erbjuda en lång räckvidd och livsläng.

Höjdpunkter

 • Högpresterande chassi och bromssystem för en säker och komfortabel körning.
 • Generöst förvaringsutrymme och flexibilitet för alla dina resor
 • Stilfull interiör med omgivande ljus och förstklassigt ljudsystem
 • Elektrisk fyrhjulsdrift för en ultimat upplevelse på vägen
 • UPSTAGE BROMSSYSTEM

  TANG kommer med Bosch IPB-system och högpresterande Brembo-ok som standard, vilket bidrar till dess mjuka bromsupplevelse och har en 36 m bromssträcka från 100 km/h-0 km/h.

  AWD-UPPLEVELSEN

  BYDs elektriska fyrhjulsdrift ger i realtid automatisk växling mellan två olika lägen – framhjulsdrift (FWD) för bättre energieffektivitet och fyrhjulsdrift (AWD) för bättre grepp. Njut bara av din bilresa och låt bilen göra resten.

  FULL KONTROLL MED BYD APPEN

  Du behöver aldrig oroa dig för att glömma att ta med din bilnyckel. Med ett enda tryck är din TANG redo att köra. Lås upp din bil på distans så att andra familjemedlemmar kan komma åt bilen även när du är ute på affärsresa.* Med BYD-appen är ditt fordon alltid redo för nästa resa.

  *Tillgänglig strax efter OTA (Over The Air) uppdateringar

  Priser BYD TANG

  BYD TANG

  Motoreffekt: 380 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 400 km 

  Bagagerumsvolym: 1 665 liter

  Energiförbrukning: 23,8 kWh / 100 km

  Batterikapacitet: 86,4 kWh

  Utrustning i urval:

  22” tums fälgar
  Panoramatak
  Sätesvärme fram
  Elektrisk inställbara stolar fram med stolsvärme och ventilation
  Instrumentkluster: digital, 12,3 tum
  Keyless start- och låssystem
  360-graders kamera
  Adaptiv farthållare
  7-säten
  Dödavinkelvarnare
  Främre och bakre kollisionsvarnare
  Läderklädsel


  Pris från:

  668 700 KR

  Privatleasing från:

  13 495 KR / MÅN

  Företagsleasing från:

  7 499 KR / MÅN