MG EHS


Pris från: 364 990 kr

Privatleasing från: 3 495 kr / månad*


*Alla privatleasingpriser gäller begränsat antal bilar i lager som ordertecknas senast 31 oktober 2023, med reservation för slutförsäljning. Privatleasingen är baserad på 24 mån, 1000 mil/år, inkl service, exkl uppläggnings- och aviavgift. Det går att öka miltal mot en extra kostnad per månad. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


MG EHS – Kraft och effektivitet i en SUV

MG EHS är en kraftfull SUV som kombinerar bensinmotor och eldrift. Den har en imponerande elräckvidd på 52 km, perfekt för kortare resor. För längre resor finns en effektiv bensinmotor tillgänglig.

Den erbjuder gott om bagageutrymmet som kan utökas genom att fälla ned baksätena.

MG EHS imponerar med sin höga tekniknivå, inklusive en 12,3-tums digital instrumentpanel och en 10,1-tums pekskärm med Android Auto och Apple CarPlay.

Interiören är i mjuka material och sätena, instrumentbrädan och ratten är klädda i äkta läder, vilket ger en lyxig och bekväm körupplevelse. Dessutom har bilen en intelligent elmanövrerad baklucka som kan kontrolleras för öppning och stängning på olika nivåer, vilket ger bekvämlighet och flexibilitet i lasthanteringen.

XDS Electronic Differential Lock-systemet i MG EHS Plug-in Hybrid minskar kraftförlusten och dämpar understyrning vid kurvtagning, vilket ger en sportig och lättmanövrerad körupplevelse.

MG EHS Plug-in Hybrid erbjuder kraft och effektivitet för en miljövänlig körupplevelse.

Höjdpunkter

  • Bilen erbjuder gott om utrymme med en bagagevolym på 448 liter, som är utökningsbart till 1 166 liter med fällda säten.
  • Under motorhuven på MG EHS hittar du en 1,5-litersmotor med turbo och en effekt på 165 hk. Denna motor arbetar tillsammans med en elmotor och skickar kraften till en tioväxlad automatlåda. Batteripaketet på bilen har en effekt på 258 hk och är på 16,6 kWh.
  • MG Pilot: Delvis automatiserade körfunktioner för säker och bekväm körning. Bilen är utrustad med flera säkerhetssystem som till exempel Lane Keep Assist, Automatic Emergency Breaking, Traffic Jam Assist & Adaptive Cruise Control. Vilket förebygger olyckor och möjliggör delvis autonom körning.
  • Luftig interiör med generösa säten och soltak på 1,19 m².

Kraftfulla LED-lampor

MG ZS EV har en intelligent och elektrisk design som sticker ut med sin unika front, kraftfulla LED-lampor och snygga aluminiumfälgar. Dess "Silverstone" LED-strålkastare och eleganta "Phantom" LED-baklyktor ger bilen en sofistikerad och modern look. En bil som kommer att få dig att dra till dig uppmärksamhet var du än kör.

Säten i äkta Bader-läder

Sätet är utformat med fokus på både säkerhet och komfort. Det är tillverkat av äkta Bader®-läder och Alcantara®-material, vilket ger en högkvalitativ och mjuk upplevelse. Den kombinerade användningen av dessa material ger inte bara bättre kvalitet, utan också ökat grepp och stöd under dynamisk körning.

Kraftfullt drivsystem

MG EHS Plug-in Hybrid har en maximal elmotoreffekt på 122 PS och en maximal motoreffekt på 162 PS. Med ett maximalt elmotorvridmoment på 230 Nm och ett maximalt motorvridmoment på 250 Nm kan den accelerera från 0 till 100 km/h på bara 6,9 sekunder, vilket är ledande inom sitt område.

Priser MG EHS

Priser för olika utrustningsalternativ 

MG EHS Plug-in Hybrid Luxury

Motoreffekt: 119/162 kW

Elektrisk räckvidd: Upp till 52 km 

Bagagerumsvolym: 448 liter

Drivning:Bakhjulsdrift

Batterikapacitet: 16,6 kWh

Utrustning i urval:

LED strålkastare
Filhållningsassistent
Parkeringssensorer bak
10" Infotainmentskärm
Keyless
88 kW DC laddning
360-graders kamera
Adaptiv farthållare

 


PRIS FRÅN

386 900 KR

PRIVATLEASING FRÅN