MG ZS EV


Pris från: 399 990 kr

Privatleasing från: 4 395 kr / månad* 


* Gäller pris inkl moms. 1000 mil, 36 månader.


Upplev MG ZS EV

Populära MG ZS EV är uppdaterad med ny design, längre räckvidd och nu med MG iSMART. Är en intelligent, helelektrisk och familjevänlig SUV som tar dig upp till 440 km WLTP på en laddning. Det gör bilen perfekt för både stadskörning och långresor. Denna bil är perfekt för den som vill köra en bil som är rymlig, praktisk, funktionell och framförallt få en körupplevelse utöver det vanliga. Elbilen kombinerar den senaste EV-tekniken med MG:s ikoniska teknik från sina sportbilar.

Bagageutrymmet är på 448 liter vilket är stort nog för en resa med familjen. Vill du fälla baksätena utökas utrymmet till hela 1 166 liter. Om du är i behov av ytterligare lastkapacitet går det att lasta 75 kg på taket. ZS är smart designad och skapad för att förvara större paket i kupén och med en dragkapaciteten på 500 kg.

Nya MG ZS EV har en smart elektrisk design som tar den vanliga kompakta SUV:en till en helt ny nivå. Med sin intelligenta, elektriska design med en front utan galler, starka LED-lampor, 17” aluminiumfälgar med navkapslar och  attityd är den helt nya modellen en bil som verkligen sticker ut. Med den medföljande appen MG iSMART kan du till exempel styra bilens klimatanläggning, se bilens position samt låsa och låsa upp bilen.

Höjdpunkter

 • Har en längre räckvidd och kan köra upp till 440 km enligt WLTP-standarden  
 • En uppdaterade versionen av MG ZS EV är utrustad med MG iSMART, vilket ger användaren möjlighet att styra klimatanläggningen
 • Kan laddas upp till 80% på endast 40 minuter med snabbladdningsteknik.
 • Har ett bagageutrymme på 448 liter, vilket räcker för familjeresor. Med fällda baksäten kan utrymmet utökas till hela 1 166 liter. Dessutom kan man lasta upp till 75 kg på taket.
 • Trygg körupplevelse

  Säkerhet är alltid av högsta prioritet hos MG. Oavsett om det gäller karosseristrukturen, batteripaketet eller funktioner som MG Pilot, strävar vi efter att erbjuda en trygg körupplevelse. Vår batteriteknik är rigoröst testad och designad för att garantera säkerheten. Vid eventuella stötar kopplas högspänningen bort omedelbart för att minimera riskerna och skydda både fordonet och dess passagerare. Med MG kan du känna dig trygg och säker på vägarna.

  Kraftfulla LED-lampor

  MG ZS EV har en intelligent och elektrisk design som sticker ut med sin unika front, kraftfulla LED-lampor och snygga aluminiumfälgar. Dess "Silverstone" LED-strålkastare och eleganta "Phantom" LED-baklyktor ger bilen en sofistikerad och modern look. En bil som kommer att få dig att dra till dig uppmärksamhet var du än kör.

  Flera kameror

  MG ZS EV är utrustad med avancerade kameror och sensorer som sträcker sig bortom synfältet för att säkerställa både förarens och omgivningens säkerhet. Dessa innovativa funktioner bidrar till en trygg och säker körupplevelse för alla ombord och runt omkring bilen.

  Priser MG ZS EV

  Priser för olika utrustningsalternativ 

  MG ZS EV Range Comfort

  Motoreffekt: 115 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 440 km 

  Drivning:Framhjulsdriven

  Batterikapacitet: 70 kWh

  Utrustning i urval:

  17 tum aluminiumfälgar med navkapsel
  7 tum virtuellt instrumentkluster
  MG iSMART Lite - Mobilapp
  MG-pilot
  LED-strålkastare och bakljus
  10 tum infontainmentskärm
  Backkamera
  QI laddare

  PRIS FRÅN

  399 990 KR

  PRIVATLEASING FRÅN

  4 395 KR/MÅN

  MG ZS EV Range Luxury

  Motoreffekt: 115 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 440 km 

  Drivning:Framhjulsdriven

  Batterikapacitet: 70 kWh

  Utrustning i urval:

  All utrustning i Luxury finns i Performance
  BOSE ljudsystem
  MG iSMART Lite - Mobilapp
  MG-pilot
  LED-strålkastare och bakljus
  10 tum infontainmentskärm
  Backkamera
  QI laddare

  PRIS FRÅN

  399 990 KR

  PRIVATLEASING FRÅN

  4 395 KR/MÅN