MG4


Pris från: 364 990 kr

Privatleasing från: 3 695 kr / månad*


*Gäller pris inkl moms. 1000 mil, 36 månader.

Helt nya MG4 Electric - En helt ny elektrisk halvkombi

MG4 Electric är en 100 % elektrisk halvkombi med fantastiska köregenskaper och med den senaste tekniken. Kör upp till 435 km (WLTP) med en snabbladdning upp till 80 % på endast 35 minuter. 

Bilen är utrustad med MG Pilot som är ett omfattande paket av säkerhetsutrustning för extra skydd både för förare, passagerare och medtrafikanter. Förarhjälp som aktiv nödbromsning, adaptiv farthållare och körfältsassistent ingår som standard i alla versioner.

Har en unik och läcker design. Det är en sportig halvkombi med en modern arkitektur som gör att den står ut ur mängden. Även invändigt är den utrustad med en modern, enkel och användarvänlig teknik. Instrumentpanelen är designad för att vara lätt, tunn och utan överdriven dekoration för att maximera utrymmet. Högkvalitativa material med raffinerad installationsteknik understryker ytterligare MG4:s strävan mot enkelhet, teknik och kvalitet. MG4 har två digitala skärmar, en pekskärm och även i instrumenthuset. Var alltid uppkopplad med Apple CarPlay eller Android Auto så du får telefonens alla funktioner direkt i bilen.

Höjdpunkter

 • Är en helt elektrisk halvkombi med avancerad teknik och fantastiska köregenskaper.   
 • Bilen kan köra upp till 435 km enligt WLTP-standarden och har snabbladdningsteknik som gör det möjligt att ladda upp till 80% på endast 35 minuter.
 • Utrustad med MG Pilot, ett omfattande säkerhetspaket som inkluderar funktioner som aktiv nödbromsning, adaptiv farthållare och körfältsassistent som standard i alla versioner av bilen.
 • Designen av instrumentpanelen och användningen av högkvalitativa material med raffinerad installationsteknik.
 • Innovativ och unik exteriördesign

  MG4 imponerar med sin unika och iögonfallande design. Med en sportig halvkombi-arkitektur sticker den ut från mängden och har en elegant taklinje som förlänger bilens utseende. Den aerodynamiska utformningen, inklusive den högt monterade bakspoiler, bidrar till optimal prestanda och smidighet på vägen. Bakre designelement som dubbla vingar, LED-bakljus och en kolfiber-liknande stötfångare ger MG4 en futuristisk och minnesvärd estetik.

  Interiör med fokus på enkelhet och användarvänlighet

  MG4 har en användarvänlig interiör med innovativ design. Instrumentpanelen är lätt och tunn för att maximera utrymmet, och högkvalitativa material ger en känsla av enkelhet och kvalitet. Den flytande mittkonsoldesignen integrerar funktioner på ett effektivt sätt. MG4 erbjuder även två digitala skärmar, inklusive en pekskärm, och är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto för en ansluten upplevelse i bilen.

  Upptäck 360-kamera

  MG4 är utrustad med en avancerad 360-kamera som ger dig en fördjupad översikt och säkerhet vid parkering och manövrering. Med denna funktion kan du enkelt se bilens omgivning från olika vinklar och undvika hinder eller trånga utrymmen. Den intuitiva kamerafunktionen hjälper dig att parkera smidigt och tryggt, vilket ger dig extra förtroende bakom ratten. Med MG4:s 360-kamera blir det enklare än någonsin att navigera i trånga utrymmen och få en överblick över din omgivning.

  Priser MG4

  Priser för olika utrustningsalternativ 
  Kampanjpris 389 900 KR

  MG4 Luxury

  Motoreffekt: 150 kW

  Elektrisk räckvidd: Upp till 435 km 

  Bagagerumsvolym: 440 liter

  Drivning: Bakhjulsdriven

  Batterikapacitet: 64 kWh

  Utrustning i urval:

  V2L
  Rattvärme
  Parkeringssensorer bak
  Adaptiv farthållare
  10 tum infotainmentskärm
  LED strålkastare
  Keyless start- och låssystem
  iSMART
  Automatisk klimatreglering
  Bluetooth
  Apple CarPlay/Android Auto
  Bagagerumslampa

  PRIS FRÅN

  424 990 KR

  PRIVATLEASING FRÅN